Hotdog-ul cu ceapa caramelizata de la Chicago Hotdogs a fost ultimul lucru minunat pe care l-am mancat la Madrid. Se intampla in urma cu aproximativ 3 ore, cand inca mai aveam 2,95 euro... Inainte de asta au mai fost, invariabil, tapas cu jamón, paella cu fructe de mare, apoi ciorba de naut, friptura de porc cu smochine, caise si vin, patatas brava :).
Fara indoiala, "highlight"-urile au fost inghetata de castane si serbet de caise, cu nuci caramelizate, de la Häagen-Dazs, dropsurile de violete, ceaiul tot de violete si caramelele cu lichior de - ati ghicit - violete :), cartofii dulci (care as fi jurat ca sunt dovleac turcesc) luati de la o toneta pe marginea strazii.
Nota: la Madrid am descoperit ce inseamna Daiquiri si Mojito (incercate si categoric cautate si de acum inainte) si, cu vreo 5 pahare de sangria la activ, mi-am ridicat cu cel putin 1.000% propria stacheta in ceea ce priveste licorile lui Bachus, hahahaha!!!
Nota 2: in timp ce scriu, ceilalti povestesc diverse, in asteptarea plecarii - ce tristete!!! - catre aeroport, la 4 dimineata. Am adunat cu greu 14 euro cu totii (se va vedea cum s-a numarat ban cu ban), deci se bea in continuare sangria, se mananca sticks-uri si altele asemenea. Norocos!
2 comentarii:
la Ikea gasesti ceapa prajita si uscata (nu stiu exact care e procesul) cu care faci un super hotdog. bun,bun, am mancat asa la Berlin la un kiosk.
yum-yum. muchas gracias por el hint. voi vizita ikea la proxima vez :)
Trimiteți un comentariu