vineri, 21 august 2009

[raluca] Draga Mos Craciun, draga Mazi...

Am doua lucruri de zis:

1. pe 21 februarie (adica exact in urma cu sase luni) ii scriam aici lui Mos Craciun ca vreau sa ii vad la B'estfest pe Editors, MGMT si Travis; aici intervine "draga Mazi" - ziceai ca daca mosu' nu iti va indeplini tie dorinta sa vina Kings of Leon (si, intr-adevar, nu au venit), n-o sa-mi indeplineasca mie trei dorinte... nu, dar una s-a intamplat, si am prins aripi, ceea ce ma duce la...

2. curand vine a treia tura de Londra, asa ca am facut o listuta pe care sigur mosu' mi-o va aduce:
a) albumul proaspat, proaspat Arctic Monkeys (m-am gandit ca ar fi frumos sa il iau original)

b) se intelege ca albumul si mai proaspat, proaspat Editors (si aici, draga Mos Craciun, te rog sa intervii astfel incat sa se lanseze pana pe 25 septembrie)
c) volumul comemorativ "Agatha Christie's Secret Notebooks - Fifty Years Of Mysteries In The Making", pe care Harper Collins il va scoate la Londra pe 3 septembrie. Asta dupa ce am citit eu pe Mediafax ca tocmai s-a descoperit un roman al celebrei scriitoare, nepublicat inca, yummy-yummy!!!

P.S. Daca vreti sa vina si la voi Mos Craciun cu carti (pe banii vostri, normal), intrati aici si spuneti-mi daca vreti ceva. Eu voi face comanda pe net, pentru ca sunt substantial mai ieftine, si le voi lua de la librarie cand ma duc la Londra, ca sa nu mai platim costul de expediere :) It works, am mai facut asta o data si am capatat dependenta... Foyles este cea mai veche librarie din Londra si este de-a dreptul spectaculoasa, unul dintre avantaje fiind ca gasesti aproape orice. Pentru o librarie "traditionala", adica nu gen Amazon, e o mirare ca mai exista (oare pentru cat timp?).

P.S.2 Intr-o postare ulterioara va voi povesti cum am facut terapie prin literatura la Londra :)

Deci, faceti cartile!

41 de comentarii:

Unknown spunea...

astept postarea ulterioara :))
si kings of leon, desigur :)))))))

Anonim spunea...

Buna,
am aruncat si eu o privire pe site-ul librariei si am vazut niste carti ff ok.data fiind deschiderea ta ( fffff generoasa )pentru 'ridicarea' acestora din librarie...dupa comanda si achitarea in pralabil de catre subsemnatul...crezi ca as putea sa profit si eu de oferta ta?
...razvan T.

Raluca spunea...

daca trecem de faza cu tarzan si jane, mai discutam :)

Anonim spunea...

Tarzan&Jane?...:)

r.T.

Raluca spunea...

adica eu sunt Jane, tu cine esti? :))))

Anonim spunea...

NOT TARZAN!..just razvan.din bucuresti (prin migratie cultural-studenteasca)..96 de anotimpuri petrecute pe-aici.fost student la psihologie.v-am descoperit blog-ul din intamplare,la job.din intamplare , mi-a placut.aaa..what can i say more..so..u jane..

Dalba spunea...

Ioana? incerci sa ne pacalesti?
am vazut doar ca postarea a aparut cu putin inainte sa pleci :P

George spunea...

sau poate ioana l-a pus pe george sa se pretinda rt si sa ameteasca audienta

Dalba spunea...

hmmm...slabut..ma asteptam la ceva mai ametitor de la tine, micutule cinic

Anonim spunea...

???..ha..??? r.t.

Anonim spunea...

btw..eu chiar sunt r.t...not 'george'..si..btw..imi place sa fiu r.t...;)

Raluca spunea...

guys, v-ati gandit ca as putea fi chiar... eu?????? does r.t. ring the bell? :)))))))))))))))))

Anonim spunea...

wow...sunt gata sa donez o mostra de ADN!!....r.t.!

George spunea...

nu te cred, ar fi chiar mai tare decat Goa'uld-zii Tok'ra din serialul la care ma uit in ultima vreme.

sa te asociezi cu tine insati in vederea achizitionarii de cartii...

eu insist totusi sa sustin ca eu sunt r.t. :D

Raluca spunea...

pentru ca eu sunt absolut convinsa ca sunt r.t. (si buletinul nu insala), solicit mostre de ADN si de la ilustrul anonim si de la george :))))))

Raluca spunea...

in sprijinul celor spuse mai devreme, va rog sa va ganditi la Hercule Poirot si cum si-a inscenat propria moarte... bine, nu e cazul sa mergem la extreme, but still...

Anonim spunea...

pfff....that's hard 2 do!!





R.T = NOT george/NOT raluca

Anonim spunea...

btw...u have a nice evening
i'm out 4 a walk


r.t.

Raluca spunea...

while some of us are taking a walk, va recomand calduros Little Britain pe HBO, e absolut beton; fac englezoii mult mai misto misto de ei decat facem noi de noi :))))

Raluca spunea...

si pt iubitorii de arctic monkeys: vreo 2 ore cu ei pe MTV 2... AS WE SPEAK!

Dalba spunea...

@raluca: ...dar noua ne plac extremele :D

Raluca spunea...

@dalba: atunci ma voi gandi cum e mai bine - pe post de icar de pe cladirea institutiei, cu lama lui alin, supradoza de coriandru verde... lista ramane deschisa, va rog sa completati daca aveti idei in acest sens :))))

Dalba spunea...

hahahahahahah

Unknown spunea...

stati ca acum m-am logat.
deci eu sunt rt :)))

Raluca spunea...

deci vrei sa reluam discutia? chiar nu ma credeti ca eu sunt r.t.? chiar si razvan teodorescu a cedat in fata mea si m-a lasat sa fiu r.t. el se multumeste cu avioanele :))))

Anonim spunea...

:D

Anonim spunea...

so...morning!!...revenind la subiect...can u pls-pls find niste spatiu in bagaj pentru inca o carte...?...si daca vrei poti sa lasi si un autograf pe ea!...:D


RAZVAN t.e.o.d.o.r.e.s.c.u.

Raluca spunea...

da-mi un semn ca existi intr-adevar, ca te cheama razvan teodorescu si apoi we're in business :)

Anonim spunea...

:))..exist intr-adevar m-ai devreme m-am intepat cu 1 ac..si m-a durut / rau!!!.mai exist si la teodorescu_razvan_ionut@yahoo.com. mai exist si la job, chiar in momentul de fata , dar deja e mai complicat.

r.t.

Anonim spunea...

erata : m-ai = mai

Anonim spunea...

p.s dupa ce citesti comment-ul cu adresa mea de mail...crezi ca ai putea sa il stergi?
nu stiu exact cate sute de mii de fani va viziteaza blogul, dar nu as vrea sa am prea multe surprize.
10x

r.t.

George spunea...

pai cum, asta inseamna ca eu nu sunt eu? :-O

Ceausescu spunea...

Anonimule Razvan T., nu te mai chinui, mah, atata! E maritata, frate! De mult! Si barba-su e super fioros, cand vine cu noi in belshuguri, eu stau in cel mai intunecat colt sa nu ma vada. Mai ales cand bea suc.

Ceausescu spunea...

A, si referitor la vizualizarea adresei tale pe blog, hai sa fim seriosi!!! Nu primim noi fan-mails (cu exceptia lu' Mazi, care e o adorabila, ofc), crezi ca vii tu aici, bagi doua-trei comment-uri si gata, trezesti pasiuni din astea obsesiv-compulsive? :))

Anonim spunea...

@ Ceausescu: salutare ilustrule purtator al numelui unui fost dictator impuscat in cap.starea civila a colegei tale de blog, nu prezinta importanta ptr mine.adica , nu m-am gandit la asta.

Anonim spunea...

@ Ceausescu : salutare , ilustrule purtator ..etc,etc : starnirea de pasiuni obsesiv compulsive nu reprezinta grija mea cea mai mare. Totusi , ca un test , scrie-ti si tu nr de telefon pe un gard , in spatele unei fabrici de paine de la periferia Faureiului si sigur in urmatoarea noapte , pe la 04:35 se va gasi vreun binevoitor-de-glume-proaste-pasionat care sa iti dea de stire ca exista cineva care citeste chiar si nr de telefon de pa gardurile din spatele fabricii........:)

Ceausescu spunea...

@anonim: Ha ha! NOT! Asta referitor la faza cu "impuscatul in cap" etc. NOT original. Din astea aud 15 pe zi, de 20 de ani. Si ca sa iti raspund, ti-e teama ca o sa iti dea cineva bipuri pe adresa de mail la 4:30 noaptea?

Ceausescu spunea...

@anonim: ma, sa nu ma intelegi gresit, glumeam si io cu tine. Daca citesti un pic mai mult blogul, te-ai prinde. Sa nu crezi ca suntem xenoblogi si nu ne plac vizitatorii aici. Mai ales ca tu te-ai si recomandat, spre deosebire de altii. Cam toti nou venitii si-o cam fura, da' sa stii ca o facem cu simpatie. :D

Raluca spunea...

@anonim
1. comentariul cu adresa ta de e-mail va fi sters
2. nu mi-ai raspuns la mail :))))))))))))

Anonim spunea...

@ Raluca:

- 1- firma ptr care lucrez considera ca blocarea accesului angajatilor la site-urile de socializare,etc. va face ca randamentul acestora sa atinga niveruri inimaginabil de ridicate
- 2-eu sunt in continuare la job
- 3- voi putea sa raspund dupa ce ajung acasa (19:00-19:30)
- 4- :)

Anonim spunea...

@ Ceausescu:
* beep-uri pe adresa de mai tarziu in noapte am ferma convinere ca nu voi primi.totusi , schimband ce trebuie schimbat , sunt convins ca tu ai inteles ce trebuia inteles
* nu te-am inteles (gresit):)

r.t.