sâmbătă, 21 februarie 2009

[raluca] Draga Mos Craciun, vreau niste Editors, Travis si MGMT la B'estfest :)

Draga Mos Craciun, stii ca gandesc pe termen lung, deci nu ar fi nicio problema daca ti-as spune de pe acum ca la B'estfest vreau sa ii vad in carne si oase pe Editors, Travis si MGMT!

Uite, pun si niste link-uri, sa vezi mai bine despre ce e vorba, nu de alta, dar cred ca de atata bere (sau vodca, ma gandesc ca pe-acolo pe unde stai tu e cam frig)ai ratacit ceva lucruri si de asta nu ii vad eu pe cei mai sus-numiti in playlist-ul de festival.

Nu te supara ca te scot din mahmureala, dar cred ca trebuie facut ceva, si repede! Cat despre ce mi-ai aduce la Craciun, avem timp si pentru asta, nu te ingrijora :). Bine, as putea fi de-a dreptul extravaganta si sa te rog sa ii pui din nou pe cei de la Noir Désir sa cante (au si facut vreo 2 piese dupa ce Cantat si-a ispasit pedeapsa) si, desigur, sa vina la B'estfest :))))

&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href="http://www.joost.com/135agfo/t/MGMT-Electric-Feel"&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;MGMT - Electric Feel&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;
Un comentariu:

Mazilique spunea...

daca eu nu primesc kings of leon (si nu o sa primesc!), doar nu o sa-ti implineasca tie pestisoru' de aur a lu' mos craciun nu una, ci trei dorinte! huh! tupeu.