duminică, 22 februarie 2009

[raluca] 4 martie 2009: Tina Turner, Londra

Am comis-o (din nou) si, ca sa profit la maximum de cele doar doua zile de stat in Londra, am gasit si un concert la care sa merg.

Pe 4 martie ma gasiti asadar la O2 Arena, unde Tina Turner va sustine un concert istoric. Daca vreti sa o mai apucati pe Tina prin Europa, unde sta pana la sfarsitul lui aprilie, cand termina turneul, cel mai apropiat loc este Praga, pe 27 aprilie :). Altfel, mai sunt sanse la Munchen, Paris, Antwerp, Manchester, Dublin, Stockholm, Sheffield, Arnhem, Birmingham, Oslo si Helsinki :).

Pe 26 noiembrie, Tina implineste 70 de ani!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

am incercat si eu la viena, in februarie, dar ambele concerte erau sold out de anul trecut, ofc :-/

iaodi, acest post a fost scris la ora 15.30, ora la care ar fi trebuit sa fii in drum spre mine, la dezmatzul cu clatite

ntzntzntzntzntz

Raluca spunea...

mda, recunosc ca la ora aia trebuia sa ma infrupt din ce se-arata pe-aici prin poze, insa mi-a fost teama sa mai ies, dupa ce de la 8.30 pana la 14.30 am stat pe-afara si am si facut frigul (cu exceptia Ikea, unde am murit de cald).

cu o durere surda de cap mi-am calculat banii pana la inceputul lui aprilie, iar bilantul este putin trist :(. abia acum vine partea buna, si anume ca nu voi mai rata mese pe la prieteni :))))))))

Unknown spunea...

eu zic sa profiti cat mai poti. this shiz ain't gonna last forever, iti zic :P

Raluca spunea...

da, clar, la faza cu profitatul you can count me in, mai ales ca azi am mancat ce a mai ramas dintr-o pizza de ieri de la pranz :)))))))