joi, 11 decembrie 2008

[mazilique] Targuri de weekend

Daca in weekend ramanem in Bucuresti, nu nu plecam ca altii la Stockholm :)), propun vizite la targurile de bunatati.

Incepand cu un gulyás de la Şoni, la Centrul Cultural al Rep. Ungare, pe Batistei, unde o sa mai gasim si carnaciori, pastrav afumat, racituri, paine de casa, zacusca, turta dulce, gem de rubarba, miere nefiltrata, cas dulce sau afumat, vin fiert, palinca si afumatura.


...continuand in Rahova, langa piata de flori, unde s-a mutat Targul Taranului Roman, cu tot cu carnati cu usturoi, cu busuioc, afumaturi, toba, caltabos, pastrama, jamboane, slanina si sorici (mmmmm), cozonaci, paine de casa, horinca si multe dulciuri (aviz Ioana :)
Apoi sa ne incalzim la Carturesti, unde completam cadourile de Craciun cu carti, muzici, filme, ceai, jucarii, abtibilduri, dulciuri, turta dulce (Ioanaaaa :), cozonaci in forma de bradut, agende pentru notat dorintele de Craciun (aviz mie :P).

Daca tot nu ne-am plictisi, mai putem trece si pe la Serendipity (o ceainarie pe str. Dumbrava Rosie), unde se intampla Iarnarocul, din cate inteleg un targ de cadouri lucrate manual (bijuterii, portofele crosetate, genti, decoratiuni, icoane mici pictate manual, brose, margele, fesuri etc). Aici avem o taxa de intrare de 10 lei.

Ah. Si sa nu uitam de targul "de la Viena" de la Obor. Plus ca am inteles ca intre Unirii si Constitutziei se intampla o chestie similara.

Atat :)

8 comentarii:

George spunea...

mazi, ai uitat de jocurile pentru playstation portabil, de cablurile de legat playstation-ul portabil la tv etc... (bine, astea se gasesc la diverta, nu la carturesti :( )

in privinta achizitiei de carti eu n-as recomanda, totusi, targul de la carturesti, ci http://dordecarte.ro/

Unknown spunea...

fie.
o bila alba pentru george
si o reducere de 15% la ghidurile pentru lisabona :D

Anonim spunea...

Lisabona... Lisabona... Au mai ramas 209 de zile! Trebuie sa mergeti si la Porto, barem pentru vin care este foarte ieftin si bun. Aveti grija cu sticlele la intoarcere deoarece stiti si voi pe avioane la cala cum se arunca bagajele, e pacat de vin si de haine.
Soare, ocean, plaja si un vin bun plus niste fete dragute, ce ti-ai mai putea dori? E o vacanta de vis!

Dalba spunea...

Mazi...cred ca incep sa ma razgandesc in privinta admiratorului tau secret :)

Anonim spunea...

Ma refeream la fete dragute, adica la voi. Priveam acest lucru din prisma mea, fara intentie! Nu te razgandi pentru ca esti unicul meu aliat p-acilea!

Dalba spunea...

Da, asa sunt eu draguta si naiva si acord credit oamenilor necunoscuti...asta fac in general oamenii din clasa medie care, pe deasupra, mai sunt si fani Harry Potter.

Anonim spunea...

M-am referit la clasa medie nu ca valoare intelectuala, ci doar ca bani, care de altfel dau si statutul social. Sau esti bogata? Sau saraca? Imi pare rau daca te-ai suparat! Intentia a fost alta! Zambeste, ia totul ca pe o gluma!

Doar Eu spunea...

Revin cu o mica informatie, asta ca sa nu mai zica George ca sunt un anonim. Bagator de seama sau in seama am ramas! :)) M-am inregistrat si eu, ca sa intru in legalitate!
Si hai cu totii sa strigam: Sa vina vacantaaaaaaaaaa!!!!!!!!
PS: Cu trenul de Franta?