vineri, 3 octombrie 2008

[Ceausescu] Next Belshug trip - update

Lucrurile s-au stabilit: urmatorul Belshug trip se intampla in weekendul 10-12 octombrie, la cabana Diham. Am facut deja rezervarile (15 locuri), din care o camera de 3 va fi ocupata de cuplul cinico-ucigas, iar restul il vom lasa la voia cabanierei(camere de 4-6 locuri), ca sa nu se supere nimeni. Exista bautura (bere Ciucas, Golden, Tuborg, Bergenbier) si mancare, precum si apa calda (desi noi nu avem nevoie, ca niste "oameni de munte" ce suntem :P). Fiecare persoana plateste 25 de RON pe zi, deci ca la Cozia. La Diham nu a nins inca si cabana este accesibila by off-road vehicles, deci daca Marele Cinic mai face rost de un test drive, n-ar strica sa avem macar cu ce cara niste bautura care nu se gaseste acolo, plus bagaje. Daca nu, putem foarte usor sa distribuim aceste cateva sticle cu licori prin rucsacele fiecaruia. Luni, dupa ce ma voi consulta cu un coleg montagnard, va voi comunica si traseul ales.

Pentru a fi siguri de rezervare trebuie sa trimitem niste bani inaine - nu foarte multi, cam 100 de RON, deci poate strangem luni ca sa ii si trimit prin mandat postal si sa fim absolut siguri de rezervare.

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.diham.ro/index.php.

Propun sa plecam de vineri dimineata in jur de ora 10 (deci sa ne luam liber toti :p), pentru a putea ajunge in timp util la cabana.

Astept comment-uri, sugestii, reclamatii!

2 comentarii:

Raluca spunea...

iti urez un calduros "bun venit" in clubul organizatorilor de excursii cu clasa :)))))))) inceputul e promitator!

Dalba spunea...

Ce frumos le zice Raluca :)))

Bogdan...ai grija!