vineri, 3 octombrie 2008

[mazilique] Exercitii de mimetism

Well, Ioana is a real inspiration. Dar asta nu inseamna ca imi depasesc maestrul.

8 comentarii:

George spunea...

auzi! de unde ai furat poza? ha?

Raluca spunea...

Ahaaaaaaa... deci ne bagam si la treburi din astea... atunci watch out! maine sau poimaine ma bag la un belshug pt care voi avea nevoie de ingrediente de la Mega Image :))))))))) Productia se va regasi ca poza pe onestul blog :)

Ioana spunea...

:) raluca, mega image chiar trebuie sa fie destinatia ta: acolo se varsa toate ingredientele importate din Italia. pe bune. totul e sa ajungi inainte de ora de inchidere - 9.30 seara. tine minte, 9.30. ca o sa mor de invidie daca ajungi pe la milano weekend-ul asta in cautarea unor felii de prosciuto.
daca chiar trebuie sa pleci din bucuresti, macar opreste-te pe la sibiu. te duce mazi intr-un loc secret, cu cea mai buna pizza din tara asta.

Ioana spunea...

rectific: 9.30 sambata seara; 6.00 duminica :D 6.00, da?

Raluca spunea...

No panic! E sambata, ora 15.49, si eu sunt acasa inca, in cautare de cazare in Stockholm si nici nu m-am gandit ce belshug sa produc ca sa se compare cu minunatiile pozate pe aici. Deci la Milano nu stiu daca chiar ajung... din pacate :). Dar nu pariez ce se intampla maine!!!

Anonim spunea...

@george, poza nu e furata. ti-am zis inca de sambata sa scrii o rectificare, sa-ti retragi acuzatiile etc. va astept chiar sa repetam executia

@ioana, in locul cu cea mai buna pizza am stat 20 de minute sa mi se ia comanda. cum asta nu s-a intamplat, am schimbat carciuma :( dar despre acest nou dezastru, intr-un episod urmator.

George spunea...

deci, nu retractez nimic. pana nu vad si nu mananc asa ceva, nu cred :P
in alta ordine de idei, vrem postarea cu peripetiile de la sibiu. cat trebuie sa asteptam?! e pacat sa nu continui tendinta observata in ultimele zile pe blog, adica mai multe postari decat comentarii...

Unknown spunea...

co sa postez diseara :) acum n-am pozele la mine