sâmbătă, 13 februarie 2010

[raluca] Una-alta... dupa mult timp

M-am decis să reiau bunul (zic eu) obicei și să scriu una-alta aici pe blog. E păcat să lași lucrurile frumoase să zboare, sunt destule cele urâte și-așa :) Dincolo de platitudinile astea, George a zis că ar trebui să facem ceva serios cu blogul ăsta, așa că măcar un post din joi în paști pot să fac și eu.
Așa că, fără a pleca pe undeva (fizic) în acest moment, m-am gândit să pun câteva fotografii făcute prin plimbărelile de anul trecut (mai precis Londra din decembrie, n-am pus nimic de acolo pana acum), să țină de cald și pe frigul ăsta de criză :)
Profit de ocazie să vă și invit să ne întâlnim într-o zi și să decidem ce facem mai departe cu acest blog minunat și lăsat să se prăfuiască (tot George a zis inițial să ne întâlnim și să vorbim). Ce ziceți de week-end-ul viitor? Ieșim undeva în oraș și mai vorbim una-alta... zic și eu...

p.s. de ce naiba nu ma lasa sa pun poze? am recurs la picasa, da' ma enerveaza.

4 comentarii:

Gabi spunea...

eu vreau. weekendul urmator e bine? pe 26 sau 27 febr :)

Ceausescu spunea...

Nu pot nici in we asta, nici in celalalt. Dar propun sa ne vedem intr-o seara, in timpul saptamanii, dupa serviciu. Propun joia viitoare, la ora 19, la Que Pasa.

Gu spunea...

Si eu prefer tot intr-o seara din timpul saptamanii.

Laura spunea...

Facti-va si voi un plan cu cine si cand posteaza. Asa nu raman goluri.