sâmbătă, 15 august 2009

Sziget day III & IV

Pai ieri ne-am trezit la pranz si, in mare, am mancat, baut, mancat, baut, dormit, mancat, baut si ratat cu succes mai toate concertele :)) Da' nu prea avem de ce sa ne plangem.
Am reusit sa vedem tot ce mai ramasese nevizitat din insula, mai putin un muzeu care am auzit ca ar exista, dar pe care am reusit sa-l evitam ;)
Printre altele, eu mi-am cumparat poi-uri, niste jucarii cu care trebuia sa jonglez, da' eu mai mult reuseam sa plesnesc oameni :))
Dupa care ne-am culcat, ca all the hard partying got to us :)) Asa ca am dormit all the way through Jet, Primal Scream & Pendulum concerts. Ne-am trezit just in time pentru Prodigy, da' si acolo am reusit sa ratam mare parte. Eu ca nu aveam chef (ii mai vazusem, not interesting), Gabi pentru ca ii era foame si Ceausescu pentru ca s-a lasat tarat de noi prin alte parti. Am prins insa finalul, from a distance. No biggie.
Ne-am mai intins apoi la ale beri si sprituri, ca in final sa call it a night.

Iar azi am luat-o de la capat - mancare, bautura, mancare bautura... plus ceva fusball. In between am prins ceva vocalize la soundcheckul Placebo. As I type e proba de sunet de la Klaxons, care se pare ca tura asta nu si-au mai pierdut instrumentele pe drum :)

Deci de pe la ora 15.00, eu una intentionez sa nu ma mai dezlipesc de scena: The Subways, Editors, Klaxons, Manic Street Preachers si Placebo.

3 comentarii:

George spunea...

asta ca sa ne faceti definitiv cu moralul :((

ce pot sa zic decat ca mai e putin si se termina!!! si va intoarceti in bucuresti :D

drept razbunare ma duc sa mai bag un episod din stargate.

Unknown spunea...

drept razbunare la razbunarea ta, ma duc sa bag un gyros cu bere cu vin roze cu churros cu kurtos cu palinca cu editors cu placebo cu manic street preachers si maine cu h&M :)))
mwahahahahuuuhaaaa

Delice spunea...

Am dat sms, am dat telefon sa ne intalnim sambata sa ne porcim la bere dar tu nimic....imi pusesem baza in tine in seara aia....snif snif, me sad.