duminică, 16 august 2009

[raluca] Editors: A Million Things to Say!!!



Dar eu nu ma pricep sa zic decat cateva, dintre care cel mai important este ca vocea lui Tom Smith nici nu pot descrie ce provoaca deep, deep down inside :)

Trecand peste asta, aproape ca am avut emotii ca nu se mai intampla concertul de la Bucuresti. Anuntat de la 7 p.m., evenimentul nu a mai "beneficiat" de AB4, care ar fi trebuit sa performeze in deschidere, pentru ca se pare ca au ramas prin Budapesta dupa Sziget, din cauza unui zbor anulat... well, cu acelasi zbor se pare ca ar fi trebuit sa ajunga si Editors in Bucuresti; baietii au intarziat, INSA au ajuns cat sa inceapa cantarea la 9.30 p.m., ceea ce este de apreciat.
Emotii am avut si pentru ca la ora 8 se adunasera doar cateva sute de oameni si totul parea oarecum dezolant... a trecut insa totul odata cu primele acorduri, cand lumea s-a adunat in fata scenei si a inceput sa aplaude, sa sara, sa cante, sa dea din maini etc.

A fost un concert eclectic, cu un Tom Smith electric, bagat la 220, care a rezistat pe scena o ora si un sfert, desi cu siguranta erau cu totii cam rupti (de oboseala si altele). Tocmai de asta mi s-a parut ca s-a terminat totul prea repede, ca a fost oarecum pe fast forward, cam ca primul concert Placebo in Romania, daca va amintiti. Asta a durat cu 15 minute mai mult :)

Tot pe principiul Placebo, astept al doilea concert Editors in Bucuresti, cand vor fi mai odihniti si vor canta mai mult, asta daca nu ii prind prin alte parti inainte.

Niciun comentariu: