joi, 13 august 2009

[mazilique] Sziget - touchdown

19.00 - plecam de la birou
Dupa ce prin Ploiesti frecam menta printr-un Mega Image, pe la 21.00 preiau controlul si plecam spre Budapesta, via Brasov, Sighisoara, Cluj, Oradea.
3.00 - ajungem la Cluj si ii dau volanul lu' Ceausescu pret vreo vreo 200 de kilometri, pana trecem de granita. Revin la carma si, dupa o invarteala de vreo ora prin Debrezen, ajungem la Budapesta, unde surprinzator de repede ne orientam, gasim loc de parcare si iata-ne, pe la 10.00, batem la poarta insulei.
Dupa un drum obositor, pe noapte, abia aici vine greul - gasirea unui loc de campare. Bineinteles ca am facut un tur complet de insula pana ce, epuizati, ne-am prabusit cu bagaje pe marginea drumului, cu nervii franjuri, cu sete de bere si cu pofta de gulas.
Gabi a plecat in recunoastere si iata-ne cu trei locuri de campare, pe alese. L-am ales pe sigurul la umbra, exact intr-un colt de Wan2 Stage si la un minut de Main Stage. Zgomotos si aglomerat, da doar n-am venit la sanatoriu :))
Odata instalati, am purces la niste bere & some food, dupa care ceva somn, ca eu una eram deficitara, nu dormisem toata noaptea, plus condus de aveam linii de autostrada forever engraved pe retina.
Somnu' a fost just in time cat sa ratam Nouvelle Vague, da' nu era ca si cum nu-i mai vazusem de vreo doua ori. Stiam despre ce-i vorba, asa ca am trecut la chestii mai interesante.
20.45 - we were Chasing Cars cu Snow Patrol.
21.52 - ...Everything's just wonderful, I'm having the time of my life cu Lily Allen, la concert. Absolut genial. Very cheeky & equally cute, don'soara a avut un show care a trecut prin toate piesele de pe cele doua albume, a baut si a fumat, a purtat un top transparent si killer shoes, incredibly high heels, a fost si electro, si acustic, pe alocuri jazzy. Really loved it.22.03 - Sun is in the sky, oh why, oh why would I wanna be anywhere else? :))
23.45 - Let's grow old together and die at the same time. Intre timp ajunsesem la White Lies, to top things up.

A fost o prima zi minunata, chiar daca obositoare si tracasanta. Am incheiat-o cu alte beri si mancaruri porcesti :))Acum tocmai s-a terminat Miss Platnum si eu fug sa ma intalnescu cu cei doi la Ting Tings, care urmeaza pe Main Stage. Nu stiu cand mai trec pe aici, pt ca, dupa cum v-am explica, we're beery busy :))

The Official Sziget Drinking Team va saluta :)))

7 comentarii:

Ioana spunea...

now i'm busy too. gulas busy, pt ca dupa ce am vazut cazanul ala, chiar tre' sa gasesc un loc in buc care sa execute ceva bun (macar un kurtos kalacs)
ah da, si va invidiez pt the cheeky songstress lilly allen :)

Raluca spunea...

hahaha, normal ca si eu sunt invidioasa dar, what the heck, am avut si eu distractia mea cu retezatul :))))) cei carora le e frica de inaltime pot da amanunte :))))

George spunea...

eu nu invidiez pe nimeni.

EU VA URASC SINCER!!!!! ...mai ales pe ceausescu

Gu spunea...

Distractie din belshug va doresc!
Gabi, daca ti-e urat sa dormi singura in cort stii unde ma gasesti si oricand pot sa-ti spun o poveste inainte de culcare :)

Unknown spunea...

@ioana - gulas bun bun e la louisenhof
@raluca - different distractie. totally diffrent
@george - frate, sa-ti fie invatatura de minte pentru tura viitoare. mwahahahaha
@gu - multumim, multumim :)

George spunea...

@ mazi

tura viitoare o sa fiu prea batran pentru asta. pana si tu o sa fii prea batrana :P

Unknown spunea...

@george - invidia-i mare. si prejudecatile pe masura :))
eu o sa vin si cu copilu' aici, sa-i facem educatie, zic :D