vineri, 14 august 2009

[mazilique] Sziget day II

Deci am ramas la Miss Platnum. Mare doamna, mare caracter.

In continuare m-am agitat la The Ting Tings de parca aveam 15 ani, dupa care am luat o pauza sa cautam diverse, cat pe scena se agitau domnii de la Die Toten Hosen, pentru care niciunul dintre noi nu avea vreo pasiune.

Nu putem spune acelasi lucru si despre vinul rose pe care l-am baut in acest timp :)) Pentru ala am facut cu totii cate o pasiune ;)

Also, ne-am plimbat prin Hungarian Village - una din multe fun zones ale festivalului - unde am spart nuci,mers pe picioroange,
am jucat alte jocuri de-ale lor, eu am facut si am copt o placintica traditionala, m-am dat cu gabi intr-un leagan oversized si am poftit la cazanele cu mancare.In drum inapoi spre mainstage, ne-am propus ca azi sa incercam un taur electric. Mwahahahaha

La locul cu pricina deja se produceau, in lumina stroboscoapelor, cei de la Bloc Party. S-a placut si asta. Apoi Fatboy Slim. Daca Ceausescu n-a rezistat prea mult, eu cu Gabi ne-am gasit the inner clubber/houser si ne-am agitat cat am putut. N-a fost rau, chit sa se stransese acolo toata cocalarimea szigeteasca :))
Ne-am regasit cu domnu' la cortul nostru strategic pozitionat langa Wan2 Stage, unde tocmai incepuse Tricky. Fuga inauntru si, ca sa top things up, cand a inceput piesa mea preferata, Veronica, am urcat pe scena cu domnu'. Ihi, pe scena. Nu eram doar noi, ce-i drept, ca Tricky chemase lumea la dezmatz, da' ne-am inghesuit. Am luat-o pe Gabi de-o mana, am aruncat-o peste gard, dupa care niste oameni cu bune intentii m-au parasutat si pe mine, apoi ne-am catzarat pe un stalp al scenei, si (trip)hop langa Tricky.
Cateva minute de zbantuiala mai tarziu, ne-am potolit, am coborat si am asteptat sa se termine. Panarama aia de cort in care e facuta scena Wan2 are o acustica infioratoare, iti iei campii pana intelegi ce vrea sa zica artistu'.

Odata incheiat si concertul asta, dupa o tura de carciumi, ne-am intors in Hungarian Village pentru un gulas. Cateva socializari cu un domn german usor tripat, ne-am intors la corturi pe la ora 3.00, pentru ca eram franti.

But now we're up & running. Ne pregatim de Primal Scream, Prodigy, Amadou & Miriam, poate si AB4 daca ne simtim intr-atat de generosi cat sa-i onoram cu prezenta :))




Later edit: a inceput sa ploua and i'm kinda stuck here. noroc ca Ceausescu, knight in pantaloni scurti cum e, s-a oferit sa vina la centrul de presa c-o pelerina de ploaie and recue me :x

Oare ca sa evitam o raceala, tre' s-o dam pe palinca???

3 comentarii:

Raluca spunea...

subscriu la ce zicea george ieri: I hate you, guys!!!!!!!!!!!!! and the gulash too :)))))))))))

Delice spunea...

ati incercat tocanita de "oua" de cocos in hungarian village? :D mi s-a pus un nod in gat cand am gustat dar e unul din felurile de mancare cele mai bune pe care le-am mancat ever :)

Unknown spunea...

n-am apucat, da' ce-i drept, nici nu-mi propusesem :)))
:p