vineri, 6 martie 2009

[mazilique] U2. Turneu. 30 iunie. Barcelona.

It's oficial. Noul turneu U2 ia startul pe 30 iunie. Asa ca get on your boots si hai la Barcelona. Acum. Bilete. Vreau. !!!

Turneul se cheama "Kiss the Future". Pe langa faptul ca suna cam hippy, o sa fie un turneu global, pastorit tot de Live Nation, ofc.

Europa: 30 iunie - 22 august. Pe 12 septembrie, irlandezii trec la americani, unde au show-uri progamate pana pe 28 octombrie. Dar nu e panica, turneul o sa se intinda pana-n toamna anului viitor. Mai multe detalii, luni.

Ca floricele pe langa, zice-se ca productia show-ului va fi una de-ti sta mintea-n loc si ca scena va fi cumva-n mijlocu' stadionului, iar publicul roata-n juru' lu' Bono (*giggles*drooling*slurp*). Plus un ecran circular, sa vada si the cheap seats in the back

Also, biletele o sa coste 250 de dolari, 90-95 de dolari si, in functie de piata (adica daca vine la calici ca noi) - 50 si 30 de dolari.
(da' acu' hai sa nu incepem sa ne dam cu parerea, ca toti "specialistii" si "analistii", daca vin sau nu in romania, daca mai sunt sau nu bani, cine ar putea sponsoriza, cine ar organiza kkt spanac :). oricum la Barcelona e mai frumos si mai cald si mai la mare)

Niciun comentariu: