luni, 9 februarie 2009

[raluca] Va amintiti de Mega Image?

Nu, nu am ajuns din nou la Vama Veche plecand de la o banala vizita la Mega Image, dar am fost foarte, foarte aproape.

Totul a inceput cu publicarea unui nou post pe acest minunat blog: "India din ce in ce mai aproape". Cred ca am fost inspirata de lucrurile de care am scris, ca apoi m-am dus la sala si apoi la film, la "Revolutionary Road" (film recomandat in special celor care cred ca sunt in siguranta emotional vorbind).

De acolo, a venit inevitabil intrebarea: "unde mergem acum?", pt ca nu aveam nici eu, nici Alin chef de mers inapoi acasa, ci mai degraba de colindat aiurea in masina. Dupa ce varianta Sinaia a cazut, ne-am hotarat sa mergem la Valcea...

La 7 seara ieseam din Bucuresti, la 9.30 ajungeam la tara, la Radacinesti, unde mirosea a iarba de primavara :). Am aflat ca incep sa dea papadiile, peste 2 saptamani apar ghioceii :).

Duminica la 1 dupa-masa eram inapoi in Bucuresti, pana la 4 in vizita la Oana, dupa 4 in vizita la Simona, de la 8 la Ioana & George unde am vazut "The Wrestler" si am baut un Mojito buun-bun, chiar daca nu a fost ca si cel de la Madrid :).

Hai noroc inca o data!

5 comentarii:

Unknown spunea...

eu era sa ajung sambata la mare, noroc cu wii party de la cookie :))

George spunea...

multumesc, raluca, chiar multumesc. esti draguta. dar mojito-ul ala chiar era o palida umbra al celui de la madrid. de fapt nu prea avea nici o legatura, ca sa fim sinceri.

incep sa-mi dau seama insa unde gresesc si pe viitor sper sa-mi iasa mai bine.

ps. postarea de mai sus, a lui mazilu, e postarea cu numarul 200, daca socotim si cele cateva drafturi nepuplicate. ii dam vreun premiu?

Anonim spunea...

nu mai exista niciun draft nepublicat. stiam ca e postarea 200. si e muuuuuse:X
evident ca-mi dati premiu. bilete la concert!

Raluca spunea...

george, c'moooooooooooon!!!! a fost bun, l-am baut pe tot, alcohol freak that I am :)))) asta a fost al doilea!

Unknown spunea...

eh, george hunting for compliments :P
mai bine ziceti ce faceti cu cadoul ala :D