duminică, 15 februarie 2009

[raluca] Mazi the Cook

Casa nu a luat foc, nici macar tavanul nu era negru, niciun pic de miros de ars, geamurile la locul lor, nici chiar tigai, cratite sau tavi aruncate haotic prin casa, nimic, nimic!

In schimb, prosciutto cu pere si rucola, apoi cartofi taranesti cu sunca, spaghete si carnaciori, pentru ca piesa de rezistenta, dupa reteta domnului-tata-lu-mazi, sa incheie apoteotic meniul.

Sper ca domnul-tata-lu-mazi sa nu se supere cand voi spune ca produsul marca Mazi cred ca a iesit chiar mai bun, pentru ca, pe langa creveti (pe care, apropo, eu una nu i-am gasit :))) ) a mai pus belshug de lighioane acvatice gen scoici, ceva cu tentacule si asa mai departe. Daca nu as fi fost absolut indopata cu de toate, probabil as fi mancat ceva mai mult din specialitatea asta :).

Sa nu sarim din meniu nici desertul, un ditamai salamul de biscuiti care pe buna dreptate a fost asemanat cu un parizer urias. Bun, bun, ne-am infruptat si din el, la fel ca si din vinul tot de la domnul-tata-lu-mazi, care s-a dovedit insa fatal chiar pentru gazda.

Asa se face ca Mazi ne-a parasit prematur, in jurul orei 23, pentru a dormi (cred) in timp ce noi ne infierbantam cu Wii. Pe la 1.30, dupa ce am facut curat la locul dezmatului culinar iar Alin a reparat chiuveta (Mazi, trebuie sa dai dusul pe chiuveta din nou), am parasit incinta dupa ce ne-am asigurat ca gazda era destul de lucida cat sa incuie usa dupa noi.

And there is more to come :) (cine a facut poze e invitat sa impartaseasca)

6 comentarii:

George spunea...

cu ochii inca in lacrimi dupa ce am vazut the reader (sigur va lua ceva la oscar. cel putin premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat...) intreb: pot posta filmuletul facut din spate cu mazi la hula pe wii feet?

:D

cookie spunea...

goe, fii cuminte! ai fost filmat! mwahahahaha

George spunea...

nu ma tem :P. sunt cu spatele, nu ma recunoaste nimeni.

plus ca am fost aproape de a fi campion, asa ca nu mi-e rusine.

ca sa nu mai zic ca ce e asa rau sa se vada ca stiu sa-mi exprim si oaresce laturi feminine :P

Mishu spunea...

Am vrut sa iti facem o poza in timp ce dormeai, cu o hartie pe care sa scriem "Too much Wii Fit...", dar ne-am abtinut.
Ne-am gandit ca oricum o sa feel bad enough from the hangover ;-)

Unknown spunea...

n-am avut hangover :)
ha!

Unknown spunea...

pfff. cat de amatoare ma crezi? :))