duminică, 22 februarie 2009

[mazilique] Dinner for friends (4) ... de fapt desert :)

Ca sa incununam o saptamana de succesuri, azi a fost ziua desertului. Care a inceput de fapt cu niste bruschete (busuioc si ustoroi versus rozmarin si atat :) Asta pentru ca renuntasem la idea de a face nu unu, ci doi pui la cuptor. Eh, noroc ca mi-a venit mintea la cap si am zis sa nu coplesesc belshugarii si mai ales sa nu-i invat prost (btw, the cooking frenzy mai tine o saptamana)
Cat despre clatite, pot sa va spun doar ca nu o ma mai iau dupa sfaturi multiple, mai ales cand e vorba despre o retzeta care-mi iesea impecabil inca de acum 15 ani, ffs! Nu intru in prea multe detalii, ca doar n-o sa-mi dau cu firma-n cap, dar cert e ca au iesit un pic mai clatite americane decat crêpes. Si ca sa le fac, am folosit un total de patru tigai. Asta pentru ca am constatat ca toate-s proaste (wow, ce probleme am ajuns sa am :))))

Ca sa nu ma mai intind cu amanunte despre consistenta aluatului sau dezbateri vizavi de folosirea laptelui sau a apei minerale in compozitie, I give you clatite: (cu gemuri si dulceturi, cicolata, banane si nuci)
P.S. n-a mai ramas niciuna ;)

9 comentarii:

cookie spunea...

se spune: n-a mai ramas nici unu!:)))

George spunea...

... in viatza

Anonim spunea...

@george, te-am scos de la portie.

George spunea...

:))

N-ai cum sa ma scoti pentru ca deja am mancat-o. Si a fost foarte buna :P

Unknown spunea...

fie. dar drept pedeapsa o sa fac pui de caracatita. special pentru tine ;)

Roxana spunea...

voi realizati ca sunt oameni care va citesc cand sunt la munca??? Adica...la noi va ganditi? Daca ma duc la lili si ii cer niste caracatita cu sos si clatite cu nush ce..crezi ca imi daaaa? Ufff

Anonim spunea...

mazi, clatitele au fost delioase!!! si bruschetele!! imi lasa gura apa!!!

Ioana spunea...

cred ca Good Food ne-a citit blogul, pt ca uite ce tutorial au postat: http://www.bbcgoodfood.com/videos/1068/making-pancakes :D

Unknown spunea...

daaa
tot astazi au postat si o reteta pentru clatitele p-e-r-f-e-c-t-e, am vazut si eu, ca-s abonata la rss :">

detalii despre cat de multe oua cred ei ca e bine sa pui la compozitie, in postul de dupa inchiderea poll-ului ;)