vineri, 21 noiembrie 2008

[mazilique] Cum sa nu va lasat pacaliti intr-un ménage à trois

Cand ai chef de ceva distractie, evadare din cotidian samd, ideea unui ménage à trois suna destul de appealing. Ce, n-am dreptate? :))

Asa ca, pana sa gasesti the right swingers club, mergi si tu la cinematograf. Iar cand pe un afis scrie "Povestea controversata a unui celebru ménage à trois", iti creaza niste asteptari. De asemenea, cand un alt film se numeste "Triunghiul dragostei", chiar crezi ca mergi la sigur.

Ei bine, nu! Am fost la cele doua filme in cauza. Va impart astfel din intelepciunea si experienta mea in speranta ca nu-mi veti calca pe urme, cazand in aceleasi capcane si facand aceleasi greseli :))

Astfel ca, de acum inainte, propun sa boicotam toate filmele cu Keira Knightley. Incepand cu "The Duchess", continuand cu "The Edge of Love" si terminand cu orice mai e pe lista ei de rateuri.

3 comentarii:

Raluca spunea...

Daaaaaaaaaaaaaa, s-o boicotam pe Keira Knightly!!!! Nu o suport!!! Am vrut sa merg la The Dutchess, dar nu reusesc sa trec de aversiunea fata de actrita asta :). E ingrozitor de aroganta pt cat de prost joaca! Jos Keira! Sus cu Emily (Watson)!

George spunea...

uf, mai, mazi. daca te arunci si tu asa, fara discernamant, la primul ménage à trois care-ti iese in cale. doar ti-am zis ca merita asteptat asta .
in privinta swing-ului, n-am gasit inca vreun film bun pe aceasta tema (nici macar Swingtown), in schimb recomand cu caldura asta

Anonim spunea...

cel mai mare esec a fost de departe "piratii din caraibe":)