miercuri, 31 martie 2010

[raluca] London Fusion


Căci așa a fost the wonderful London trip de săptămâna trecută. Știți motivul: concertul Editors :) Se întâmplă însă că la București concertul a fost muuult mai bun, nu pentru că la Londra băieții nu ar fi cântat la fel de bine, ci pentru că a lipsit magia care se instalase în Herăstrău, magie dată de la primul sunet al vocii hipnotizante a lui Tom Smith.

La Londra, unde concertul a început, cum era de așteptat, cu ”In This Light and on This Evening”, piesă dedicată minunatului oraș, sunetul destul de prost s-a cam pierdut în sala cu acustică dubioasă, ceea ce a cam tăiat partea cu hipnoza :) Dar nu mă las, îi urmăresc și fac ca Doru, până mă dau afară din sală/stadion, ce-o fi.

Fusion-ul (adică belshugul) vine din amalgamul de chestii îngurgitate în timp record: un balet cu Alina Cojocaru la Royal Opera House (Covent Garden), în rol principal în ”La fille mal gardée”, îndelung aplaudată și foarte grațioasă în piesa super haioasă, impecabilul musical ”Fantoma de la operă” (asta m-a făcut să îmi reconsider părerea mega proastă despre musical-uri), vizite lungi la Muzeul de Istorie Naturală (vedeți acolo schelete spectaculoase de dinozauri; clădirea în sine este o bijuterie), în Kew Gardens (unele dintre cele mai ”dotate” sere din lume, cu plante rare, pentru care s-a reconstruit habitatul originar), British Museum (unde nu văzusem încă mumiile) sau festivalul de ciocolată (vedeți câteva ”monstre” în fotografii :) ).

În rest, the usual stuff: Foyles, Jamie pentru Mazi, carte pentru Ioana, pantofi pentru Andreea, hăinuțe pentru dragele mele nepoțele și raiduri prin oraș până la epuizare, încercând să fentăm ploaia (am prins-o doar cu aparatul de fotografiat). Vă recomand călduros :)
Niciun comentariu: