luni, 16 noiembrie 2009

[george] Cum mi-au provocat prietenii febră musculară



Încerc să scriu aceste rânduri în ciuda durerii înfiorătoare de muşchi şi articulaţii. Ca să vă faceţi o idee despre durere, pot să vă spun că azi am încercat să ajung la serviciu fără să apelez în vreun moment şi la marşarierul de la maşină pentru că pur şi simplu nu aveam suficientă forţă în mâna dreaptă. Iar când nu am de ales şi trebuie să-mi folosesc dreapta, o mai sprijin sau o mai mişc aşa cu ajutorul mâinii stângi. Şi nu, de data nu e vorba de dureri musculare de la gripă porcină, ci dureri cauzate de… prieteni. Dar sunt singurele dureri pentru care chiar ţin să mulţumesc pe bune.

Cum mi-au produs prietenii febră musculară? Simplu, făcându-mi unul dintre cele mai drăguţe şi mai dorite cadouri ever – un Wii. Aşa că, după petrecerea de vineri, de unde cu greu m-am abţinut să nu fug ca să testez noua jucărie (glumesc :) ), am avut două zile de week-end în care să mă antrenez în vederea wii party-urilor wiitoare :). Şi credeţi-mă, e loc de antrenament. În ciuda zecilor de kilometri alergaţi de mine săptămânal şi a zecilor de lungimi de bazin pe care la fac, vârsta de fitness calculată de consolă (wii-ul face chestia asta, te supune la câteva teste şi îţi zice dacă te-ai mişcat precum un tinerel sau precum un boşorog) a fost un confortabil… 77 de ani. În prima zi. În a doua am întinerit cu vreo 21 de ani. Iar după ce îmi trece febra, promit să mai întineresc ceva.

Nu de alta, dar vreau să nu mă fac de râs când ne vom juca în cadru belşugăresc. Şi asta cât mai curând, la finalul săptămânii asteia. Aşa că beware!!! Tot graţiei unui cadou la fel de drag şi de dorit, primit de la prieteni şi colegi, o cameră foto ceva mai nouă şi mai performantă decât cea din wish list, o să am şi cu ce să vă trag în poze când vă veţi schimonosi în faţa televizorului. Apoi pe blog cu voi :D

Până atunci vă mulţumesc muuuult, mult de tot tuturor, pentru daruri, pentru urări şi pentru că aţi sărbătorit cu mine marţi la serviciu şi vineri seara în club.

6 comentarii:

Roxana spunea...

Cred ca ai dreptul la un concediu medical de vreo 2 zile ca sa iti revii si sa poti continua antrenamentul:d

George spunea...

si eu ma gandeam... dar crezi ca doctorul o sa-mi interzica serviciul? sau wii-ul?

Dalba spunea...

@george: prietenii :)

Raluca spunea...

ah, poti sa repeti wii party-ul si peste 2 sau 3 saptamani? eu nu pot pana atunci... si as fi vrut sa ma schimonosesc putin cu cercurile alea :))))

George spunea...

pai eu as vrea sa dau mai multe, sa ajunga la toata lumea. cate unul cateva saptamani :)

plus ca deocamdata nu am wii fit-ul (cantarul ala), care se vinde separat. dar cum imi intra banii pe card fac un drum la magazin :)

vio spunea...

si noi am suferit dupa ce-am jucat bowling intr-o duminica de pe la 10 pina pe la 21, a doua zi a fost un chin si sa mergem la baie.
desigur, jucat cu wii. :)