marți, 29 septembrie 2009

[mazilique] Petrom, dator la Belshug Team

Surprinzator (pentru un team asa de plimbaret ca al nostru), nu e vorba de benzina.

Sa explic: de cand m-am intors de la Sziget, in fiecare zi cand vin la serviciu, cumpar o sticla de Cola Zero la 1 litru (stiu ca e câh si very bad habbit, dar eu nu beau cafea si Red Bull are prea multa cofeina, iar mie mi-e somn), de la Petrom. Ştiţi toţi care, ăla de lângă fabrica noastră.

Eh, si o sticla din asta costa 3,89 de, ceea ce pentru doamnele vânzatoare de acolo (amabile as always, cum le stiti) inseamna - invariabil - 4 lei.

Au trecut 34 de zile, ceea ce m-a adus la un rest necolectat de 3,74 lei. Inca putin si tre' sa-mi dea o sticla intreaga :))

Si acum - intrebare. Voi ati incercat vreodata sa va cereti restul cand cumparati de la Petrom? I know I did, and it wasn't pretty... pentru ca e vina mea ca n-am bani ficşi.


Propun boicot :))
Ah, si sa bem ceai.

7 comentarii:

phenobarbiedoll spunea...

io boicotez petromu' ala de 6 luni and counting

Unknown spunea...

eu gregory's, snack attack si restul mizeriilor cel putin de la inceputul anului :p

phenobarbiedoll spunea...

a, si inca ceva depre petromul vecin. ei n-au niciodata fise sa-ti dea restul, dar au in fiecare dimineata destule fise cat sa ia cate 5-6 cafele de la automatul de la noi din cladire. ce coincidenta, zic!

Unknown spunea...

cand ii mai prinzi la cafea, eu zic sa ma chemi repede pentru o confruntare. mwahahah

Raluca spunea...

eu am pus in aplicare alta politica la petromul vecin: platesc cu cardul, adica lor nu le mai ramane nimic :)
e drept ca azi mi-a luat tanti de la casa cardul in dusmanie, asa...

Rin Tin Tin spunea...

Mici dileme de corporatisti media.. :)

George spunea...

are dreptate Rin Tin Tin, astea sunt MICI dileme de corporatisti media. dilemele mari sunt, evident, alea ale mele: cu ce sa distrug (scaun, topor, stingator de incendiu) automatul de cafea din holul de la munca atunci cand imi mananca bancnota de 5 lei (50.000 lei vechi) sau cu ce sa arunc in el cand imi pune zahar in cafea, desi eu am tastat FARA!