luni, 31 august 2009

[ceausescu] Sziget 2009 - Epilog

...sau ce nu s-a povestit

Saptamana trecuta, am zis ca sa nu mai adaug inca un post la valul de postari. Din punct de vedere marketing & sales, produsul ar fi trecut neobservat. Din punct de vedere al productiei, nu aveam chef. Si you know me, I'm shy si ma urnesc mai greu cu d-astea. Si imi place sa am ultimul cuvant. :)

Asa ca va spun in seara asta ce am de spus, pentru ca azi e luni seara, iar maine, cand voi o sa vedeti asta, va fi marti si martea e o zi deprimanta, mai ales toamna.

Ce fraze scot din mine...

Despre Sziget vorbeam. Ma, fratilor, a fost misto. N-a debutat foarte misto, ca drumul a fost lung si obositor, plus ca ne-am ratacit prin Debrecen, plus ca am ajuns acolo si biletul meu era non-camping si a trebuit sa il upgradez. Apoi am umblat doua ore dupa loc de pus cortul. Pana mi-am dat io seama ca I'm NOT too old for this shit, am mai mormait eu pe acolo, da' m-am dat pe brazda. Noroc ca au fost White Lies, Snow Patrol si Calexico (respectiv Lilly Alen pentru gagi - asta cu gagi e copiata de pe un alt blog - am pus link sa nu scrie Dimi si despre noi ca furam continut) in chiar prima zi.

Cam din a doua seara agorafobia mea a inceput sa se amorteasca de la bere si colesterol/carbohidrati.

Restul se cunoaste deja. Eu am altceva mai important de povestit.

Pentru baieti, vreau sa comunic ca, din punctul ALA de vedere (al agatatului de femei), nu e bine sa pleci la calatorii din astea cu doua tipe dupa tine, mai ales cand, din start, ele sunt doar buddies (doar amice, adica NO SEX cu ele, pentru Dana). Alelalte femei din jur nu stiu acest aspect (pe care acum il stie si Dana, daca ne citeste) si nu prea se mai uita la tine, ca se gandesc ca fie esti gay, fie esti nesimtit ca nu-ti ajung doua. Din pacate, am tricou pe care scrie "She's my sister" pentru cand ies in cluburi cu sor-mea, da' nu mi-a dat prin cap sa imi fac tricou cu "They're my buddies" pentru Sziget. A, si ar mai ajuta sa faci un pic de miscare inainte, ca, frate, parca toti atletii se stransesera acolo si mai si umblau fara tricouri, nesimtitii. Da' nu cred ca de-asta nu am agatat, ca doar femeile se uita in primul rand la frumusetea interioara, la cat de spiritual, sensibil si amuzant este un barbat, si abia in al zecelea rand la fermitatea... hmm... pectoralilor.

Altfel, fetele au fost cele mai tari. Pe bune. Si iata si de ce. :)





Nu-i asa ca sunt cute amandoua? :)

De fapt, tot textul de mai sus era asa, ca sa am pretext sa postez filmele astea doua si sa ma razbun ca m-au machiat, pozat si apoi pus pe blog. Luati, ma, revenge de-aici.

In final as vrea sa zic ca Sziget 2009 fost cea mai tare chestie pe care am facut-o in ultima vreme si le multumesc sincer lu' Mazi si lu' Gabi ca m-au luat cu ele. Si ca mi-au acceptat glumele (otherwise inacceptabile, stiu).

Poate la anul mergem mai multi. Eventual, la un concert Oliver, la A38-wan2 stage. Hai, ma, ce dracu', anul asta a cantat AB4 acolo. Doru, imi faci dedicatie, frate? Mama, cate tipe as putea sa agat... :))

Atat. The end.

PS: Ne vedem in Delta. :)
PPS: Taratata-taratatata-taratatatatata-taratattatatatttata- TA- TA- TA: LA MULTI ANI, DORU! :D

3 comentarii:

Unknown spunea...

1. ultimul cuvant? ce zici daca te ingrop acum cu o postare despre delta? :p

2. drum lung si obositor la dus? ai condus 150 de km. eu ce sa mai zic!?

3. videou-urile alea nu-mi fac cinste. acum i'm carbs free :))

as mai avea vreo doua sa-ti zici, da' cred ca te iau la sedinta in privat

pregateste-te

Raluca spunea...

ceau, cel mai tare tare tare tare post de la Sziget, fara nicio urma de indoiala!!!! mor de ras :))))))))))))

si hai LA MULTI ANI, DORU, ca iar nu mi-ai raspuns la telefon!!!

Ceausescu spunea...

@Mazi

1. Ultimul cuvant despre Sziget, I meant. Deci daca vrei sa ma ingropi, tre' sa postezi despre Sziget. Da' nu o sa o faci, fiindca tu esti fundamental o fata de treaba si stii ca te iubesc si nu mi-ai face niciodata asa ceva. Si oricum, mai am filme... :D

2. Am condus mai mult de 150 km, dar am condus mai putin decat tine fiindca nu m-ai lasat tu. Si daca nu am condus, nu inseamna ca nu am obosit, fiindca am stat treaz ca sa iti tin companie.

3. Cand vrei tu, scoti poi-urile si iti mai fac un film carbs-free, desi eu zic ca filmul postat aici nu aduce sub nicio forma vreun prejudiciu de imagine. Adica, arati foarte bine, draga, lasa cochetaria. Nu-i asa, baieti?

3bis. Si oricum, si noi, barbatii, apreciem intotdeauna la o femeie sensibilitatea, inteligenta si spiritul ei, si de-abia in al cinspelea rand felul in care arata...

In rest, te astept la sedinta privata. Sunt pregatit. :)