vineri, 1 mai 2009

[mazilique] Happy-happy, joy-joy: Lily Allen si Editors la Sziget

Pana acum nu prea ma atragea nimic la line up-ul de la Sziget. Adica erau chestii interesante, care oricum veneau si la noi, si altele vag interesante, care nu meritau oboseala, plus niste lameri care nici nu intrau in calcul. Deci noi mergeam la Sziget doar for the fun of it - in primul rand pentru distractie (bere Arany Aszok, guylas si langosi included :D), muzica fiind doar un bonus de background.

Dar! Astazi, din acesta plictiseala care inseamna 1 mai la birou, intru pe site la festival si vad ca au confirmat si Lily Allen, o don'soara dragutza si impertinenta din UK, despre care Ceausescu a zis ca-i grasa, da' ce stie el :P. Mie Fry mi-a zis ca e ffff dragutza, plus ubercute si naturala, dupa cum povestea el pe Lifesux.

Plus, special pentru a o convinge pe Raluca sa vina cu noi la festival, in lista s-au trecut si Editors.

One more thing, pe World Stage o sa fie si Amadu & Mariam, un cuplu din Mali, produsi de Manu Chao, care canta piesa asta (Je Pense a Toi) de ma topeste pe mine, care-s o sensibila.

Si fuckin' Manic Street Preachers.

Asa ca, acum nu mai asteptam decat sa se afiseze si programul pe zile, ca sa vedem, vorba lu' Gabi, daca n-o punem de-un abonament 12-17 august ;))

Deci. Pe langa ce-am batut campii mai sus, s-ar mai gasi prin ograda Sziget si Snow Patrol, Editors, Manic Street Preachers, Placebo, Tricky, Bloc Party, The Offspring, The Prodigy, The Ting Tings, Die Toten Hosen, Calexico, Armin van Buuren, Birdy Nam Nam, Coldcut, Expatriate, Fatboy Slim, Klaxons, White Lies, Faith No More, Primal Scream, Orquesta Buena Vista Social Club şi alţii.

In final, va trimit inca o data la pozele pe care le-am facut la editia de acu' doi ani, cand inca mai eram tanara si in putere, si zic ca va conving ;)

Later Edit: Raluca a confirmat via sms si a intarit via telefon ca she's in. Uuuha!

Even Later Edit: Mie oricum tot mi-e ciuda ca nu ajung la Exit Fest, ca mai vroiam sa vad o data Arctic Monkeys. Plus mai vine si Korn, si ca sa o agit pe Raluca - si Patti Smith.

Last Edit: faza era ca vine si Miss Platnum la Sziget. Pe Main Stage, that is..

7 comentarii:

Dalba spunea...

12-17 august?
si cu delta cum ramane?

Unknown spunea...

pai aveam delta in perioada aia? :o
eu n-am primit niciun mail, n-am citit niciun post! X-(
pff

George spunea...

pai, eventual, am putea face o mica delta, in perioada aia, noi cei care nu mergem la Sziget. nu?!

Unknown spunea...

sau, eventual, am putea merge toti intr-o mica delta, inainte sau dupa sziget :D

Rin Tin Tin spunea...

Faith no More! Mike Patton is God.

Ceausescu spunea...

Bai, daca iar plecati in Delta fara mine, va reneg.

Unknown spunea...

eu ma uit pe agenda/sumarul de vara si, cu toate concertele astea, vad ca e foarte aglomerat :(

tare n-as vrea sa ratez delta, asa ca indraznesc sa sugerez un consiliu belshugaresc pentru stabilirea unei perioade, sa fie toata lumea fericiti :P
& also sa gasim o cazare moka cu mancare in acelasi regim :))