marți, 28 aprilie 2009

[mazilique] Stiam eu, stiam!

Viena e orasul cu cea mai buna calitate a vietii din lume, iar Barcelona e orasul cu cea mai buna mancare (de fapt Tokyo e pe locul intai, but who cares, ca oricum n-am ajuns acolo, la naiba :P).

In sfarsit am cum sa-mi motivez numeroasele intoarceri la Viena altfel decat prin preturile mici de la SkyEurope :)) La Barcelona n-am avut probleme pana acum. E mult prea frumos.

Dupa Barce, food-wise urmeaza: Copenhaga, Londra si New York.

Singapore a ocupat prima pozitie intr-un alt clasament, bazat pe infrastructura oraselor, care tine cont de de standardele de electricitate, apa curenta, telefonie, conexiunile internet, transportul in comun, aglomeratia din trafic si frecventa zborurilor internationale pe aeroporturile locale. Deci cam boring :P

4 comentarii:

Raluca spunea...

gee, it can't be true!!! barcelona primul loc la mancare?! it makes me puke :(

Unknown spunea...

:o n-ai scris asta! o sa pregatesc un post special cu barcelona's finest yumms!

cookie spunea...

hmm, dubios, adica i love londra, e orasul meu preferat, dar nu l-as vedea foarte sus in topul oraselor cu cea mai buna mancare. mai degraba as vota pentru absolut orice locsor din grecia, foodwise:d

Anonim spunea...

eu inteleg belshugul, mi-l doresc si-l ador de nu l-as imparti decat cu cei apropiati,dar nu pot sa-l reduc doar la 'papa bun' (e o parere)
OBS: nu va atingeti de Barcelona, ca fac moarte de belshugar !
Am glumit la final.