luni, 27 aprilie 2009

[george] Belşugul în imagini (reloaded)

Ziua 1,

După primele beri, la Râmnicu Vâlcea în aşteptarea Ralucăi...



Rădăcineşti, seara, după mult mai multe beri şi un castron de friptură. Ies la iveală admiratori nebănuiţi...

Aici postasem un video cu Doru cântând, Mazi fumând la narghilea, Ceauşescu mângâind-o pe păr pe Flori, cu Alex făcând poze cuprins iremediabil de admiraţie faţă de Doru, cu Raluca privind mulţumită din capul mesei, cu un sfert din ochelarii şi jumătate din nasul Ioanei, cu profilele lui Gabi şi al doamnei mama lu' Mazi. Dar m-am răzgândit şi l-am şters.

Ziua 2,

Drumeţia belşugarilor (mă rog, a majorităţii lor) către şi dinspre livada de pruni a Ralucăi.

6 comentarii:

Ceausescu spunea...

Si o sa mai corectezi ceva si la textul pe care l-ai scris in locul filmului pe care l-ai sters. Nu o mangaiam pe Flori pe par, ci ma ascundeam dupa ea, pentru ca Doru canta "draga miruna, iti spun printre soapte etc." in directia mea. It was too gay for me si, besides, nu vroiam sa stau intre Alex si idolul lui. :)))

Gu spunea...

Ceau, nu incerca sa te fofilezi, ca oricum vei fi aspru pedepsit pentru faptele tale :)

Gabi spunea...

Uffff, mai Cinicule!!! Se pare ca incerci sa bagi strambe prin Mediafax....:)) Sa lamurim totusi putin lucrurile: Ceau si-a vazut de treaba lui ( prin asta se intelege si ca a sicanat-o pe Mazi)iar Flori a insitat ca nici macar sa nu se cante melodia buclucasa in lipsa lui Gu. Peace!

George spunea...

asta asa e, melodia buclucasa nu a fost cantata. si ceausescu chiar a fost cuminte. exageram si eu un pic pentru efectul dramatic. dar asta nu inseamna ca nu isi gasea de lucru in timpul filmarii prin preajma lu' flori.

in alta ordine de idei, gabi, ai promis o postare pe belshug cu aventuri pariziene :)

Unknown spunea...

hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi, hai-de ga-bi!

Ceausescu spunea...

Daaaa, baga, Apostoleaso. :)