marți, 24 martie 2009

[raluca] Just hours until Berliner Residenzkonzert

Sau, mai bine, trei zile si jumatate, pentru a respecta adevarul istoric :). Este adevarat insa ca mai sunt doar cateva ore pana la urcarea in avionul catre Berlin, so I feel like sharing a few things with you.

Pe lista de must-see se afla, la o prima trecere in revista, Berliner Dom, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz si cel mai rapid lift din Europa, Brandenburger Tor, Reichstag, Jüdisches Museum Berlin, Siegessäule, Unter den Linden, Neue Synagoge, Alexanderplatz, Fernsehturm, Church of St. Mary, Nikolai Quartier, Gedächtniskirche.

Noi vom sta intr-un hostel chiar langa Gedächtniskirche (Kaiser Wilhelm Memorial Church), care vedeti cat de frumos este (foto). Iar vineri seara, inainte de plecare, ne vom delecta cu muzica baroca, intr-o atmosfera de epoca, la Schloss Charlottenburg (cel mai mare palat din Berlin, unul dintre putinele care au apartinut familiei Hohenzollern si care mai sunt in picioare), asa cum se poate observa din fotografia de deschidere. Se pare ca va fi internet wireless in hostel, asa ca poate voi putea face ceea ce amenint de multa vreme ca voi face: live blogging :)))).

See ya!

Un comentariu:

Unknown spunea...

you'd better be live blogging from berlin! :)
drum bun. bring cookies.