marți, 17 martie 2009

[george] Măcar un concurs să câştigăm şi noi


În urma unei discuţii de azi cu Mazi, în care am reuşit, se pare, să o şi necăjesc , deşi nu urmăream asta (profit acum de ocazie să îi zic că îmi pare rău), am hotărât să-mi asum rolul de personaj subversiv (şi negativ) al blogului.

Prin urmare, la sugestia aceleiaşi Mazi, reiau ideea dintr-un comentariu îngropat la o postare anterioară şi îi confer o soartă mai bună.

Deci, provocare mea era asta. Are vreun belşugar tupeul să povestească ceva pe tema concursului? Ştiu, premiul e cam penibil, după cum zicea Ioana, dar dacă câştigăm, mă angajez eu să le vând pe toate (dau un anunţ de genul vând stoc de prezervative nefolosite la jumătate de preţ – mană cerească în vremuri de criză), iar banii îi băgăm într-un belşug de pomină (sper ca ne ajung de o vodca săniuţa şi de câteva beri Bucegi).

Pe bune, dacă am ratat Roblogfestul, măcar un concurs să câştigăm şi noi, mai ales că aici nu trebuie să fim votaţi, ci să fie ceva atât de tare încât să devină viral şi sute de bloguri să dea link către noi. (Nu pentru că am vrea noi trafic, ci pur şi simplu pentru că asta cere regulamentul concursului.)

Hai că putem!

8 comentarii:

Ceausescu spunea...

Eu aici nu prea pot sa va ajut. Relatiile mele nu prea trec peste prima incercare... La naiba, unele dintre ele nici nu ajung acolo. (nu stiu daca sa pun emoticon cu plans sau cu ras).

Ioana spunea...

wtf (ma refer la poza)!?! ce naiba e, happy-go-lucky?

George spunea...

frateeeee, nu tre sa fie ceva recent, nu tre sa fie nici macar ceva real. tre sa fie ceva foarte funny...

Unknown spunea...

azi m-am intalnit cu o tanti happy-go-lucky cat stateam la coada, la mega image. man, was she freaky. pe langa faptul ca a facut conversatie cu toata lumea care astepta cuminte cu cosul, a incurajat un copil de 3-4 ani sa-si tipe in continuare, ca e simpatic, si, in general, era foarte excitata de cam tot ce era pe rafuri. brrr

George spunea...

uite, o idee de postare ar fi cum arata viata (si sexul) langa don'soara happy-go-lucky

Anonim spunea...

peste 15 sec raluca pleaca la Berlin

George spunea...

vorbind in urma cu ceva vreme pe mess cu o persoana, posesoare de povesti funny cu sex si prezervative, dar care voia sa-si pastreze anonimatul, am zis sa propun urmatoarea procedura.

cine vrea sa posteze, posteaza comentariu anonim aici, cu povestirea. daca intruneste aprecierea belshugarilor povestirea va fi postata de the belshug team ca postare separata si bagata in concurs. ce ziceti?

pudicilor!

Anonim spunea...

comentariu desprins din ralitate : sa folosesti acel cauciuc,pingica,balon,caciula,anti dorinta,inodora imitatie, etc.....credeti-ma, e comparabil cu a mirosi un trandafir cu masca de gaze
credeti-ma, pudicilor !