luni, 30 martie 2009

[george] Mazilique ne lasă să murim de foame

Dacă e să daţi vina pe cineva, daţi-o pe mine. Da, din cauza mea Mazi nu va mai presta aici. Culinar vorbind. De câteva zile, după câteva sute de teste, bucătăria lui Mazilique s-a mutat de pe acest blog pe unul nou nouţ, intitulat, cum altfel decât Chez Mazilique.

Spre deosebire de belshug, designul e mult mai bine lucrat, blogul mai spaţios şi deja s-a umplut de arome şi miresme delicioase.

Deşi pe mine m-a mâncat limba, într-un moment de nesăbuinţă, să remarc faţă de Mazi înmulţirea activităţilor culinare pe acest blog în detrimentul celorlalte acţiuni belşugăreşti – călătorii, concerte, filme etc - , sper ca Mazi să revină cu delicioasele mâncăruri şi pe blogul comun, măcar atunci când le prepară pentru belşugari.

Şi pentru că e la început de drum, îi urez succesuri cu noul blog şi, la anul, să câştige la Robolgfest o eventuală categorie „blog culinar”. Şanse are din belşug.

PS. Deşi are sonorităţi franţuzeşti, va pot spune din capul locului că branzeturi împuţite nu veţi găsi pe noul blog. Prietenii ştiu de ce :)

Niciun comentariu: