joi, 19 februarie 2009

[mazilique] Madonna update & other music shiz

Madonna. 26 august. Sticky & Sweet Tour. Parcul Izvor. Bilete de 120, 160, 600 si 800 de lei, incepand cu 23 februarie pentru cei cu telefoane rosii. Restul care au portocaliu & stuff, asteapta pana pe 3 martie.
***
Duffy a luat trei bucati de premii la Brits, but more important, Kings of Leon (recenta mea obsesie - sorry Matt, sorry Brandon - kissez Caleb :) au luat cel mai bun album si cea mai buna trupa internationala. Asta ca sa nu fiu degeaba cu "Only By The Night" ascultat on a loop deja de prea mult timp. Which brings me la cealalta problema, de care ma plang deja de trei ani, si anume ca Werchterul e in acelasi timp cu B'estfestul. Pfff. Si nu ca nu as iubi divertismentele locale, cuz I do, da' ar fi frumos sa nu se mai suprapuna. Nu de alta, da' belgienii au anul asta (so far) Kings of Leon, Oasis, Coldplay, Bloc Party, Dave Matthews Band, The Streets, Amy McDonald, Metallica, Limp Bizkit, Elbow, plus The Killers, Placebo si Franz Ferdinand, cu care o sa fim si noi binecuvantati peste vara. Awww, the sweet sound of mainstream :))
***
Si in incheiere as mai avea un of: Vonda Shepard - inca ceva care va zbura din orice playlist prezent sau viitor la mine-n boxe. Decizie definitiva si irevocabilia, indiferent de cat de hooked on a feeling as fi dupa cateva pahare-n plus. Oficial, ea va intra pe lista neagra alaturi de Gloria Gaynor cu "I Will Survive", Aretha Franklin cu "Respect" si alte climacterii feminine. Daca-mi trebuie tandreţuri blonde la pian, throw some Diana Krall at me. Thanks.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce-ai zice atunci de o bruneta(nu ma pricep la culorile de par prea bine, evident) la pian ? cu tot respekt-ul cuvenit i'll throw some Regina Spektor atchu !