joi, 5 februarie 2009

[mazilique] Intoarcerea fiicei risipitoare

Dupa cum poate nu s-a observat, saptamana asta nu prea am dat pe la birou. S-ar putea spune ca, mai tot anul asta nu am calcat in redactie decat ca sa-mi mai golesc inboxul, da' e alta poveste :)) Ca sa lamurim problema: nu! nu mi-am luat un an sabatic. Din pacate (HRu', se poate?!)

Pe scurt, ca-s obosita: se aplica modelul "Eu plec. Pana nu se face saptamana de lucru doar vineri, ca sa punem canta It's Friday, Friday, eu nu ma intorc!"

Asa ca de luni si pana acum nu multa vreme (o oră or so), am fost plecata la Brasov. Pacalita ca a nins mult si indesat, am zis ca o sa apuc sa-mi folosesc skiurile (cu canturi ruginite!) la adevarata lor valoare [ca eu sunt cam zero virgula cinci la sportul asta (zero barat la toate celelalte)].

Eniuei. Luni (nu de dimineata, ca doar eram in concediu si nu m-am trezit :)) m-am dus ca pitzipoanca in Poiana Brasov, unde seara m-am infipt nu in partie, cat in niste cartofi taranesti. Detalii.

Da' marti dimineata (sa tot fi fost vreo 12.00 :P), eram pe partie. Care era toata o zloata si-un noroi, ca afara erau 12 grade. Plus coada de vreo 15-20 de minute la teleski, pentru ca, surpriza! incepuse vacanta la aia mici (inca mai am febra musculara de la troznit catziva puradei care mi se bagau in fatza la coda. ntz ntz ntz). Just my luck. Asa ca tot la vin fiert s-a redus problema.

Pe de alta parte, miercuri am schimbat partia si am profitat de bruma (ca aia nu era zapada!) din Predeal. Vâj, vâj. Una peste alta a fost binisor. Da' am ajuns sa-mi dau palme peste bot ca n-am apreciat cum trebuia vacanta la Solden de acum doi ani (*insert here oftat din tot sufletul*), cand eu ma eschivam de pe partie si-mi refaceam aparitia la after ski.

Ca sa terminam povestea, seara de miercuri s-a incheiat la Coliba Haiducilor, unde, glamuroasă cum sunt, mi-a cantat un nene lautar la ureche. Of, nu eram suficient de fermentată ca sa apreciez. Si joi seara m-am intors, glazurata din cap pana-n picioare cu noroi, pentru ca am facut pe desteapta. Si am alunecat pe-un drum forestier. The end.

Poze n-am sa va arat, pentru ca Mr. Big a ramas acasa, dupa ce i-am ratacit cardul.

In concluzie, nu ma injurati prea mult ca m-am plimbat ca porcu', ca acum sunt falimentara :)) Asa ca maine seara se bea. How's buying? :))

Un comentariu:

Raluca spunea...

Pick me, pick me :)))))))) oricum ramasesem indatorata cel putin cu o bere... iar Alin a reusit sa ia si banii (hahaha!), asa ca voi avea cu ce sa o platesc :))))

In alta ordine de idei, Mazi, stii ca daca nu dai adunarea intr-un loc anume, la o ora precizata si intr-o zi aleasa nu se va inghesui nimeni sa faca propuneri (how sad)...