Chiar daca nu egaleaza o extravaganta bobo ca cea de care povesteam mai jos, trei eclere impartite cu prietena ta cea mai buna pe bancheta celei mai murdare masini din Bucuresti sigur indulcesc diminetile.
Cat despre sampania decadenta pe care o fetisizam mai jos, s-a regasit de asemenea in meniul zilei, dar sub alta forma - mai jos se poate observa un ciolan de porc afumat, cu hrean si mustar, alaturi de varza rosie calita in sampanie. E una dintre specialitatile casei la Mystic Tree.
(Unde nu recomand supa crema de ciuperci. Ceva-i lipseste. In principal gustul. Dar! cand mai ajung, as mai vrea sa incerc muschi de vita cu sos de bere neagra si prunes, somon la gratar cu sos de creveti si portocale, tot somon dar cu sos de patrunjel, muschi de vita cu sos hrean si ceapa caramelizata, rulou de cod umplut cu mouse de fructe de mare si sos de vin, tartine cu pasta de naut si jambon crud, salata de paste facute in casa cu saata chinezeasca, ghimbir ciuperci, ardei, morcovi, sosuri asiatice, penne cu broccoli, anghinare, stafide si parmezan, sos cu rosii uscate, salata cu anghinare, grapefruit, salata verde, capere, ardei, castraveti, ceapa, crutoane, dressing picant, rulada de pui cu caise si ciuperci in crusta de cartofi, friptura frageda de porc cu sos cremos de vin. Ah, si sa nu se uite de limonada Mystic Tree, cu lime si sirop de zmeura. Delightful. Si daca toate astea suna a simfonie doar in capul meu, I feel sorry for you :) )
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu