sâmbătă, 28 februarie 2009

[mazilique] Caut sofer

Oare sa incep postul cu o introducere lunga si plictisitoare, in care povestesc cum eu la ora 14.00 am plecat de la birou, m-am dus sa ridic niste poze din Romana, m-am intors acasa pentru ca imi uitasem rochia minunata, la ora 15.00 eram la Obor si la 15.30 trecusem de Afumati, sa o mai taraganez un pic si sa va descriu legaturile cu ceapa rosie de apa pe care le vindeau omuletzii in strada, undeva dupa Buzau, sa cresc suspansul amintind de faptul ca nu-mi merge un far la masina si ca din cand in cand mi se aprinde un martor in bord (chiar daca aceste aspecte n-au nici o importanta)?

Sau sa trec direct la subiect?

Well, tineti minte cand am castigat procesul cu politia? Iata ca din nou mi s-a ridicat o minge la fileu, pentru ca mi-au suspendat permisul 30 de zile. Cu marlanie si nesimtzire, in baza unui amanunt tehnic, in care teoria nu avea nicio treaba cu practica.

Dar, revenind la chestiile importante, pentru ca nu am chef de inca un proces, mai ales de unul care s-ar desfasura la Focsani, soferul pe care-l caut trebuie sa fie inalt, atletic, sa citeasca New York Times si FT, dupa care sa-mi faca un rezumat, sa fie in stare sa monteze mobila de la Ikea (but c'mon, cine nu poate?!) si sa poata taia foarte marunt patrunjel, ca sa-mi faca tabouleh.

P.S. - Yo' loosers, daca tot vroiati sa ma ardeti pentru ceva, sa stiti ca in afara localitatii mergeam cu 170km/h. Nu mai mult, ca mi-s tocite cauciucurile pe spate.

3 comentarii:

cookie spunea...

oh shit:( urmeaza un tricou?

Anonim spunea...

'soferu',sa fie tanar,chipes si modest,cinstit,sa aiba cont in banca,(daca se poate intr-unul din cantoane)de preferat cu masina lui,marca germana si sa treaca cu 'succesuri' de probele alese de copil.
uite-asa !

Anonim spunea...

draga mea, in eventualitatea nedescoperii acestui sofer minunat, propun serviciile mele( se pare ca pt asta m-au angajat astia ai mei, taximetrista)pt serviciile tale culinare :)