miercuri, 14 ianuarie 2009

[mazilique] Promotii la biletele de avion SkyEurope si German Wings

Incepand de astazi, SkyEurope şi German Wings au promotii pentru biletele de avion - incepand cu 19 euro segmentul.

SkyEurope are o oferta valabila pentru zboruri in perioada 1 februarie - 24 octombrie. Destinatiile directe sunt Viena, Paris, Venetia, Milano, Bologna, Roma, Napoli, Bari si Calabria
(eu una nu ma mai duc la Viena decat daca mai baga oferta aia cu 1 euro segmentul, care cu taxe ajunge 4 euro si cu tot cu taxa de plata cu cardul ajunge fix 10 euro drumul dus-intors. pai cum sa te abtii de la asa ceva? plus ca ma gandesc serios la varianta zbor pana la Viena si tren de trei ore pana la Praga :)

Pe de alta parte, German Wings au 1 milion de bilete incepand cu 19.99 de euro. Incercati trasee pana la Berlin, Munchen, Hamburg, Stuttgart... (aviz amatorilor ca Raluca: au si o varianta de zbor la Stockholm cu escala pe nush unde. deocamdata nu au orarul disponibil, dar cred ca merita investigat ;)
Have fun

3 comentarii:

Anonim spunea...

Legat de Skyeurope, eu momentan m-as mai gandi...

Desi au servicii foarte OK (am zburat de 8 ori cu ei pana acum), se confrunta cu grave probleme financiare (bine ei sunt legendari deja in aviatia civila - de la infiintare au fost mereu pe pierdere, dar au reusit intotdeauna sa se salveze in ultimul moment).

Se pare insa ca incetarea totala a finantarii si falimentul este mai aproape ca oricand. La inceputul anului pierderile lor totale erau estimate la aproape 37 milioane de euro. Alianta cu MyAir – o alta companie low-cost cu un picior adanc in groapa nu aduce rezultatele scontate. Acum 2 saptamani Skyeurope au fost nevoiti sa returneze firmei americane de leasing GECAS (GE Commercial Aviation Services), 6 avioane Boeing 737-700 Next Generation (OM- NGB, OM- NGC, OM- NGD, OM- NGE, OM- NGF si OM-NGI ) din cele 15 pe care le operau (pentru neplata unor rate de leasing).

http://www.skyeurope.com/Documents/investor_news_20090109_en.pdf

Pentru a compensa lipsa avioanelor pierdute si dupa ce au inregistrat intarzieri foarte mari la inceputul anului, au luat in wet-lease urmatoarele 6 aeronave - aeronave vechi si uzate fizic si moral fata de 737-700NG-urile lor.

OM-ASG 757-200 (Air Slovakia)
OM-HLA 737-300 (Seagle Air)
9A-CDA MD-83 (Dubrovnik Airlines)
LZ-BOU 737-300 (Bulgaria Air)
LZ-BOW 737-300 (Bulgaria Air)
OE-IKB MD-83 (MAP Executive)

Deja de la Bucuresti au inceput sa opereze cu MD-83.

Unica lor optiune pentru a se salva si sper sa o faca (la naiba mai am 4 zboruri cu ei anul asta) este sa obtina alte re-esalonari ale datoriilor, sa reduca numarul de rute, pastrand doar ce este profitabil si sa adapteze flota la capacitatile lor actuale – lucru pe care deja au fost obligati sa-l faca - treacand de la aeronave noi performante la unele vechi si obosite, inchiriate.

Unknown spunea...

interesting info
si eu am zburat tot de 8 ori cu ei si pana acum am fost foarte multumita - fara intarzieri, fara incidente..

Anonim spunea...

Calatorule... Nu plange ca s-a terminat, Bucura-te ca s-a petrecut! ;)