marți, 30 decembrie 2008

[mazilique] Revelion de pensionari (on an alcohol drive)

Dupa planul esuat (dar pus la sertar) cu Istanbulul, nu am hotarat inca ce execut pe 31/1, dar se pare ca vor fi niste sarmale productie supermarket si o tura prin carciumile care m-or primi. In Bucuresti, that is. Nimic spectaculos (asta daca nu amestec bauturile, of course!).

Fashion dilemma: tricoul adorabil de la Ceausescu sau my lucky little black dress, the one with the sexy, but not in an obvious way, "oops, I had no idea that was unbottoned" cleavage? :))

Oh, and if lucky, prima zi din anul nou va fi marcata de traditionalul meu pui la cuptor, insotit de traditionala mamaliga à la domnu'-tata-lu'-mazi, alaturi de vinul productie proprie de la aceeasi sursa mai sus mentionata si de nelipsitul mujdei "te-doare-bila-pana-a-doua-zi-seara" (asta pentru ca muraturile s-au terminat la belshugul anterior :))

Una peste alta, horoscopul arata lucruri mai interesante incepand cu primul weekend al noului an, care se pare ca va fi inaugurat cu un road trip prin la vecini (ultima data la Viena, jur! adica... cross that. o sa ma duc in fiecare luna, si-n pauza de masa, si cand o sa spun ca ma duc la toaleta, eu tot la Viena o sa ma duc. nah!), (da' macar acum bag vreo doua zile si Budapesta. daca ma enervez, si Linz, care-n 2009 e capitala culturala europeana)

And one more thing before I go - ca de sfarsit de an, cred ca imi voi varsa tolba de poze belshugaresti care n-au intrat in posturile de mpana acum, dar care nu merita trecute cu vederea.

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

un an nou cat mai bun!

Anonim spunea...

fashion solution: definitely black dress, tricoul e pt afterparty

Unknown spunea...

@pheno - good point, thank you. duly noted :))

Ceausescu spunea...

Eu zic ca mai bine tricoul adorabil de la mine... :)