miercuri, 17 decembrie 2008

[mazilique] Frenezia Istanbul continua

Pentru cei care nu au cum sa ajunga cu masina la Istanbul sau sunt in the mood for Orient Express (like) exista si varianta de mers cu trenul, care nu e rea deloc (mai putin în cazul ti s-a taiat de trenuri pentru ca ai fost acum doi ani la Sziget si ai intepenit intr-un compartiment supra-incalzit si supra-aglomerat).

So, din Bucuresti pleaca la Istanbul in fiecare noapte cate un tren (ce decadent suna :)), la ora 00.16, si ajunge dimineata, la 8.19. Biletul cel mai ieftin, cel de la cuseta, costa 248 de lei. Cel de intors habar n-am cat e, ca am uitat sa intreb :)) Dar my guess e ca-i tot pe acolo.

Hai siktir git, bira, şarap beyaz, ca altceva nu stiu in turca.

Later edit: Sper sa nu fie cazul, da' parca si vad vreo doi belshugari petrecandu-ma la gara fix de miezul noptii :)) Oricum n-ar fi primul revelion petrecut in tren. Asa ca sper ca, de fapt, voi fi intr-un hammam, inconjurata de cativa tellak-i at my own disposal and service. Muhahahahah

3 comentarii:

Anonim spunea...

"Indirim" inseamna reducere in turca ;)

Unknown spunea...

acu-l trec in Moleskine :))

Doar Eu spunea...

Tare asta cu tellakii (am scris corect?)! Pana acolo o sa-ti manance nervii bulgarii, chiar rau de tot. Aduceti-va aminte anul trecut ce scandal a fost in vama cu bulgarii care nu-i mai lasau pe romani sa se intoarca in tara daca nu aveau toate cele 4 lanturi puse la masina. Si normal ca la ei se vondeau lanturile cu 100 - 200 de euro. Nebunie curata! Cu trenul nu stiu ce sa zic, prin Bulgaria, noaptea, tu ca fata, orice ar fi sa nu mergi singura (multumesc de invitatie, dar nu pot veni)... Ai curaj si imi place sau imi placi! Cu avionul cum stam? Cam scump, intr-adevar! Asadar solutii nu prea mai sunt sau ba da : cu VAPORUL! Dar exista asa ceva? :))
PS: Parere personala: Istanbulul e frumos ca oras, dar populatia este... :(
PS2: .... Am uitat ce am vrut sa spun, precis sunt senil, multumesc!...