sâmbătă, 27 decembrie 2008

[mazilique] A-d-o-r-a-b-i-l-a

Uite ce-au primit de Craciun copiii care n-au fost cuminti :))
N-am zis-o eu, da?! A zis-o Ceausescu.

Insa dat fiind valul de intamplari recente, ce includ o sticla de vodca si mai multe de beri, precum si o recidiva cu 2 litri de vin (si ceva in plus, but who's counting?), cred ca imi inchei activitatea, in glorie, pana la vinul de Porto si Vinho Verde.

...sau poate o sa ma antrenez cu supraveghetori. whatever :))

14 comentarii:

Raluca spunea...

B-E-S-T-I-A-L!!!

Ceausescu spunea...

Pana atunci este sangria, deci pregatim un tricou cu "Soy
un borracho lindo"? :) Sau de data asta duci tu lumea acasa? :D

PS: Explicatii nu ne dai despre cum ai primit tricoul? >:D

Unknown spunea...

in mod absolut surprinzator si neasteptat, BOGDAN CEAUSESCU a fost cel care mi-a remarcat talentele si le-a marcat pentru totdeauna pe tricoul din imaginea alaturata :D

Ceausescu spunea...

Draga mea, adorabilo, ideea nu era sa spui CINE (adica nu incercam sa fiu creditat neaparat :) ), ci cum am ajuns la asta... :D Don't worry, your secret is safe with me, doar daca vrei tu sa spui! :D

Ceausescu spunea...

A, si imi place ce link ai pus la Ceausescu... :D Adorabila trimitere... :))

Unknown spunea...

nu pot decat sa ma bucur ca in seara cu pricina nimeni n-a avut la indemana un aparat foto/video :))

Dan Gheorghe spunea...

la multi ani!

Dalba spunea...

Mazi, tocmai am primit o sticla de vin de porto si sunt dispusa sa o impart cu tine daca vrei sa te pregatesti pentru excursia de la vara :)

Doar Eu spunea...

Buna seara si bine v-am regasit si sa aveti parte de toate alea pe care le doriti. Eu n-am disparut ca si cum am aparut ci doar am fost putin plecat, dar asta e mai putin important, important este ca am vazut tricoul si sincer imi scot palaria in fata lui Ceausescu. Cat despre Mazilique e absolut adorabila imbracata in el, dar in ce nu e ea adorabila? Fratilor o iubesc pe femeia asta, d-abia asteptam sa vin sa spun asta! Uffffffffffff..........

George spunea...

iar noi d'abia asteptam sa ne dai un motiv foarte serios sa nu-ti stergem toate comentariile si sa nu zbori de pe blogul asta. crede-ma, nu ti-a mai ramas mult timp!

Doar Eu spunea...

Offff, George, George! Eu zic sa nu ne certam acum inainte de noul an, dar am sa-ti raspund dupa data de 2 ianuarie!
In rest, betie placuta la toti!

Ceausescu spunea...

Se spune betie placuta tuturor, in forma de genitiv/dativ, adica... Vezi ca lu' Mazi nu ii plac barbatii care nu stiu sa scrie corect! ;)

Doar Eu spunea...

Ceausescule, da, ai dreptate, mea culpa! Se mai intampla. Daca doar asta era ca Mazilique sa ma placa sau nu, ce frumos ar fi fost.:)))

Pt. George: amice care e problema ta? Esti gelos sau ce? Sau crezi ca esti mai barbat daca ma ameninti ca-mi stergi mesajele? Ma faci sa rad.
Acum sincer, care parte a mesajului te-a enervat cel mai tare, aia in care am spus ca o IUBESC pe Mazilique sau aia cu ADORABILA? Gelosu'! Gelosu'! Gelosu'! Gelosu'!
Gelosu'! Gelosu'! Gelosu'! Gelosu'!

Anonim spunea...

:)))) fenomenal, amuzant....