miercuri, 3 decembrie 2008

[george] Cu ce ar putea contribui Moş Crăciun la belşugurile noastre, dacă ar fi un moş de treabă

Pentru ca Mazi a insistat să postez, ameninţându-mă cu bătaia, dându-mi câteva zeci de buzz-uri pe zi şi burzuluindu-se din jumătate în jumătate de oră, iată că mă conformez.

Mărturisesc, când am auzit-o că trebuie să bag pe blog ce aş vrea să-mi aducă Moş Crăciun, m-am pregătit să deschid folderul în care colecţionez poze cu Play Station 3. Parcă citindu-mi gândurile, a adăugat imediat: „Şi să nu te prind cu Play Station că-ţi editez postarea”. Evident că ulterior m-am aflat într-un vid total. „Ce Dumnezeu vreau eu de Crăciun?”.

Pentru început am visat la apartamentele care se construiesc vis-a-vis de blocul nostru. Dar mi-am dat seama că ăsta nu e dar pe care să-l poată aduce nici 500 de Moşi Crăciuni la un loc, iar Mazi m-a sancţionat rapid că vrea ceva drăguţ, nu prostii din astea, deşi i-am arătat că apartamentul are până şi dressing.

Mai rumegând eu problema, încă marcat de apartamentele de peste drum, mi-am zis că mult mai la îndemână pentru Moş ar fi un micuţ şi drăguţ instrument prin care să verific, fie şi de la distanţă, confortul apartamentelor stil acvariu care urmează să fie terminate în blogul ce se vede perfect de la fereastra noastră. Când i-am comunicat lui Mazi, a conchis că-s irecuperabil şi nu a mai insistat să scriu.

Într-un final, însă, când nici nu mă mai gândeam la cadou, dar nutream puternice sentimente ostile la adresa belelei portocalii (aka Yarisul meu şi al Ioanei), mi-am dat seama ce ar fi foarte drăguţ să-mi aducă moşul (deşi sunt conştient că nu o va face niciodată).

Iar cine întreabă la ce ne-ar folosi, să-i fie ruşine! Înseamnă că nu se gândeşte la belşuguri în gaşcă.

Sursă foto

7 comentarii:

Ioana spunea...

haha, tu vrei ca mosul sa miste din bagheta si sa-ti transforme beleaua portocalie intr-o belea verde fosforescent

Anonim spunea...

hihhhihi
scooby dooooo

George spunea...

@ ioana - de cand are mosul bagheta? :-O
@ mazi - scooby doooo zici?! bine!!!! tu o sa stai pe roata de rezerva atunci

Anonim spunea...

de cand e "scooby doo" o injuratura?
sau te razbuni pe mine pentru ca mmm... te strange papucul? :D

Dalba spunea...

de cand i-au imprumutat zanele una...sau Harry Potter, nu mai stiu sigur (dar ne poate spune Doru :D)

Anonim spunea...

hahahahahhahahahha

Anonim spunea...

O masina ca aia e de vis pentru o gasca (ca voi) care sa faca turul Europei, pe la concerte si nu numai! Daca ar fi si mai multe masini ar fi perfect. Din pacate acest hoby costa foarte mult, mai ales in intretinere. Dar cred ca e visul oricarui power-flower! Si hai sa visam prieteni dragi!!!!! Uraaaaaaaa! Hâc... Eu cu cine votez?