joi, 6 noiembrie 2008

[raluca] Forever More!


Nu am ce sa mai scriu dupa postarile anterioare, dar vreau sa pun si eu aici piesa care mi-a facut pofta de Moloko, nu mai stiu cand, ca e demult... Forever More e piesa care mi-a atras atentia asupra genului, clar a vocii feminine si mai ales a dansului. Cred ca pe-acolo au fost inceputurile mele intr-ale placerii dansului "contemporan" (pretentios spus, clar, insa nu era un dans la care sa te fi asteptat si in niciun caz unul clasic), cu miscari sincopate, cu ruperi de ritm, cand te intrebai ce urmeaza. Roisin l-a pastrat, pt ca probabil al ei era inca de la inceput.

Nu pot disocia Forever More de dans. El a fost cel care m-a dus catre Moloko, iar vocea si muzica in sine m-au tinut acolo si m-au dus apoi catre Roisin Murphy.

Concertul de miercuri seara s-a cocotat sus de tot, la capitolul "Perfect", unde pana acum nu a stat decat Lhasa, cu incredibila interpretare de acum cativa ani de la Bucuresti. I-R-E-A-L, intr-adevar, ca s-o citez pe Mazi...

3 comentarii:

George spunea...

ca zici de lhasa - asta e o alta obsesie de-a mea... :)

Dalba spunea...

si a mea :)

Silvi spunea...

ralucaaaaaaa,nici nu sti cat de mult sunt de acord cu tine la faza cu dansul. Coregrafia asta m-a fascinat atunci si continua sa o faca si acum. E ca si cum as vedea-o mereu pentru prima oara.