miercuri, 12 noiembrie 2008

[george] Cum am împlinit eu, luni, nouă ani


E mult prea tare şi nu pot să o păstrez doar pentru mine…

După cum aţi aflat dintr-o postare anterioară, evenimentul zilei de luni nu a fost concertul Jean Michel Jarre,aşa cum greşit a crezut lumea, ci aniversarea mea.

Cu această ocazie colegii de serviciu s-au mobilizat exemplar. Cum nu exista persoană în preajma mea în deplinătatea facultăţilor auditive care să nu fi aflat în ultima lună că îmi doresc cu disperare o consola PlayStation, redacţia unită mi-a făcut cadou de ziua mea fix un PlayStation. Portabil. Semn că apropourile mele „subtile” nu numai că au fost recepţionate, ci li s-a şi dat curs. Ţin să le mulţumesc încă o dată pe această cale :)

Scumpa mea prietenă Diana, şi ea parte la cadoul menţionat, a ţinut însă să-mi facă a doua zi, pe mess, următoarea mărturisire:

Diana: aseara, in timp ce treversam parcul tineretului, ca sa ajung la polivalenta, la jarre, ma agatza un gagiu.
Diana: ne conversam pana ajungem acolo... etc. odata intrati in sala, tine mortis sa ma si hraneasca
Diana: ma indoapa insistent cu bake rolls cu garlic
Diana: dupa care isi lasa gasca si vine sa se aseze langa mine.
Diana: ca sa urmarim si sa comentam impreuna concertu'.
Diana: il cheama victor si azi e ziua lui
Diana: implineste 9 ani si-o sa primeasca, ai ghicit, un PSP.
Diana: le-am spus parintilor lui sa nu se ingrijoreze, ca la 31 o sa fie la fel.

Alte comentarii sunt de prisos. Ţin doar să vă mai spun că sunt atât de bun la jocurile de pe PSP încât în toate cele 6 meciuri de fotbal din FIFA 09 pe care le-am jucat până acum pe cel mai mic nivel de dificultate, n-am reuşit să marchez nici un gol. O singură dată, după ce am lăsat consola pornită şi nesupravegheată pe canapea timp de vreo 2 minute, am găsit când m-am întors un gol marcat de echipa mea…

PS. Pentru anul în care am intrat mi-am mai propus, printre altele, să devin un mare specialist în cocktailuri (domeniu unde mă pricep acum exact cât mă pricep şi la PSP). Am primit deja cadou un shaker, o colecţie de reţete şi alte câteva lucruri absolut trebuincioase în acest scop. Aşa că promit pe această cale ca, după ce prind din zbor măcar noţiunile de bază, să invit toţi belşugarii la o serie de cocktailuri (din alea simple, evident :p) şi, poate, la o nouă repriză de gogoşi (sau clătite sau cremă de zahăr ars sau tartă cu fructe sau…). Pentru asta, însă, o aşteptăm întâi pe Raluca să se întoarcă de la Barcelona...

4 comentarii:

Unknown spunea...

zi ceva si de biletul la manowar. acum!
ggggrrr

George spunea...

n-am pomenit pentru ca nu avea legatura cu PSP-ul si nici cu viitoarele belshuguri, desi, daca ma gandesc mai bine, are legatura cu varsta adolescentei.
asadar am primit cadou de la mazi si de la raluca un bilet pentru vara viitoare la concertul MANOWAR de la B'estfest. si cred ca nici macar ele, care mi l-au dat, nu-si pot imagina ce bucurie mi-au facut. :)

Unknown spunea...

ca sa putem avea o idee mai clara, ai putea sa scrii un post cu litere roz, glittery & neon :))

FerenczyAS spunea...

Il vreau si eu o tura de bloc :D Merge si wifi? Cum vede webul?