marți, 21 octombrie 2008

[raluca] Si ziarele se parcheaza, nu-i asa?

...Ca sa parafrazez un celebru titlu de film. Si ca sa mai animam putin blogul lasat putin in parasire de belshugari. Mazi, se vede ca esti in concediu :).
p.s. poza facuta cu telefonul meu cel nou :)

9 comentarii:

George spunea...

Ce oameni, dom'le, ce oameni! Sa nu mai scrie ei nimic pe blog?!
Macar Raluca ne-a prezentat noul ei telefon, cu care se va da pe internet ca mine, de pe marginea piscinei, in tripurile viitoare.
Dalaba, in schimb, nu vrea sa ne prezinte aici pe blog noul "Golf Polo", imaginandu-si, probabil, ca noi o sa acceptam chestii straine in belshugurile care vor veni. (apropo, cate trollere incap in portbagaj?)
Si sa nu mai vorbesc de Mazi, ca ma iau nervii. Dupa ce ca are tupeul sa se belshugeasca de una singura acasa la mama lui Mazi, nici macar nu ne povesteste cat si cum e rasfatata acolo. De postarea cu care ne e datoare de la Valencia, nici nu mai pomenesc. Cum nu pomenesc nici de faptul ca nu ne-a anuntat ca vin U2 in Romania, cum am auzit eu la radio Guerrilla dimineata.
De Silvi ce sa mai zic?! Nici un meeting report nimic. Nimic, nimic. La fel si Ioana, Doru...
Ceausescu ne-a pacalit si el cu o postare emotionanta si, parca vrand sa ne convinga ca doar atat a putut, s-a lasat pe tanjeala... Iar Irinel probabil e prea ocupat sa scrie pe cele 10 bloguri secrete pe care le are...
Adica am ajuns la 69 de postari pe blog si gata?!
ps. nu de alta, dar am primit observatii pe mess ca se plictisesc fanii, nu mai au ce citi :)

Anonim spunea...

deci sa nu ma iei cu chestii din astea sentimentale gen U2! astia vin in .ro de cand ma stiu eu, in fiecare an sunt zvonuri, la un moment dat cineva tre' sa aiba dreptate. dupa cum stii, eu sper sa nu vina :D

Silvi spunea...

Micutule,ai mare dreptate:(. Sunt vinovata... promit sa ma revansez cu o postare emotionanta:, pentru tine si pentru fani.

Roxana spunea...

pai asa e, ma plictisesc...atata bucurie am si eu la munca, sa citesc blogu vostru :d

Raluca spunea...

Mazi, Mazi, Mazi, Mazi! Valencia si belshug la mama lu' Mazi vrem!!!

George spunea...

raluca, multumesc pentru sustinere. incepusem sa cred ca-s singurul care mai vrea actiune pe aici si care isi doreste ca mazilu sa scrie si din concediu :P

Dalba spunea...

Iar eu o rog pe doamna mama lu' Mazi sa-mi dezvaluie reteta secreta pentru minunatul tort de bezele...nu de alta, dar am promis ceva :)

Micutule cinic, azi am vazut o fotografie cu tine si nu intelegeam ce era cu fluturasul care zburda vesel prin parul tau :D

(am gasit link-ul, dar nu mai gasesc fluturele! ce ai facut cu el, micutule cinic, i-ai retezat aripioarele? :P )

Dalba spunea...

P.S. Voiam sa mai spun ca era foarte reusita fotografia :)

George spunea...

dalba, nu-mi aminti de acea fotografie, te rog frumos!!!!
a fost facuta in studioul play-boy (nu, nu era nici un iepuras la ora aia a diminetii cand m-au programat pe mine). iar Traviata, machieza locului (chiar asa o chema, jur), m-a tencuit cu o tona de fond de ten pe fatza, dupa cum se vede... singurul gand care m-a tinut pe scaun si m-a facut sa nu fug a fost acela ca pensulele si pamatufurile alea o atinsesera, candva, si pe nicoleta luciu.
ps. fluturasul nu stiu unde s-a dus. responsabili sunt colegii tai de la etajul trei :P