marți, 28 octombrie 2008

[raluca] Countdown to Madrid?

Ce ziceti, putem incepe numaratoarea inversa? Asta inseamna cam 2 luni si 3 saptamani. Nici nu mai e mult, daca stai sa te gandesti :).
Eu am inceput pregatirile, adica mi-am cumparat ghidul despre Madrid de la Lonely Planet, pt ca nu am gasit ghidul ala cu Top 10. Pe masura ce citesc, voi face mici rezumate, cu permisiunea Silvianei :).
Acum citez doar atat: "Drink deeply at tiled tabernas, swanky designer bars and balmy terraces; explore hidden gems and try tasty tapas; go shopping". Suna bine, nu? A belshug, asa... Hmmm, yummy-yummy :)

p.s. intre timp am intrat pe site la lonely planet si am avut o cadere nervoasa: cartea pe care am cumparat-o eu azi poate fi cumparata online, direct de la ei si editia aparuta luna asta, nu in urma cu 2 ani, cu JUMATATE din pret ::::::::::((((((((((((((((((. La ce draq sa mai iei lucruri din Romania????? Ma intreb mereu treaba asta si nu ma invat minte...

5 comentarii:

Silvi spunea...

Raluca, ai legatura:). Abia astept rezumatele altora. Chiar era si timpul:)

George spunea...

nu-i nimic, avem noi ghidul top 10, asa ca o sa le citim cu schimbul.
si apropo de cumparaturi online, esti sigura ca aia livrau si la noi? eu am incercat sa descarc cinstit, contra cost, un album de pe toate site-urile straine pe care l-am gasit si n-au vrut sa imi livreze in Romania...

Unknown spunea...

raluca, sper ca ti-e rusine pentru ce ai facut!
http://www.dordecarte.ro/cautare_carti~madrid

:P

Unknown spunea...

eu propun sa facem mai multe countdown-uri, incepand cu plecarea ralucai la barcelona, continuand cu ziua mea (:X), cu viena, cu paris, madrid, viena (da, iar o sa plec la viena...)

Raluca spunea...

hai sa facem countdown-ul. si sa nu uitam si de stockholm :)