miercuri, 15 octombrie 2008

[mazilique] Teaser de Lisabona sau cum fac eu reclama dubioasa

In caz ca n-ati retinut din prima, la vara se merge la Lisabona (si in februarie-martie se iau biletele).
Asa ca furnizorul meu principal de carte (adica mama cu libraria ei cu tot, careia n-o sa-i spunem ca de fapt cumpar cu bratzul de la Carturesti si Anthony Frost), mi-a zis ca a aparut Top 10 Lisabona, din seria ghidurilor pe care, personal, le-am folosit cu succes la Viena, Barcelona si Paris (nu ma laud - argumentez :P)

Si, bineinteles ca exista si pentru Madrid si Amsterdam, urmatoarele destinatii de belshug :) Acestea fiind zise, se face click aici (si va duceti la un site urâţel, da' cu bune intentii) si cumparati multe carti frumoase, ca sa inceteze monopolul Diverta & Co.

Daca nu v-am convins, va rog sa tineti seama de faptul ca e site-ul lu' libraria lu' Doamna-Mama-lu-Mazi, careia insa nu o sa-i dam cont de Belshug, chit ca si l-a castigat in Belshug tripul de la Nessebar. Nu de alta, da' o sa ne umple blogul de carti :) Ceea ce poate n-ar fi un lucru rau, adica chiar nu e, da' eu deja sunt incoerenta pentru ca am aflat ceva foarte, foarte tare, dar despre care o sa va spun intr-un alt post, ASAP.

P.S. - Ioana, sa stii ca mi-a zis mama, apropo de belshug culinar, ca a citit in cartea asta ca marţipanul ar fi fost facut prima data de egipteni, cu vreo doua mii de ani inainte erei noastre. Ha!

Si acu' gata, ca bat campii mai mult decat George :p

7 comentarii:

George spunea...

aia cu madrid tocmai a fost achizitionata de ioana, aseara.
spre rusinea noastra din diverta, evident...
ps. bat campii, ai?! nu mai pupi tu chec ever!

Unknown spunea...

1. diverta is evil. you should know!
2. cred ca o sa-ti iau de ziua ta nu un nou ghid al lisabonei, ci o carte din aia cu 1001 de retzete. sa faci una in fiecare zi si eu sa vin la belshug :))

George spunea...

nu mai bine imi faci cadou un ps3 si iti fac chec toata viata?

Unknown spunea...

...facu george o aluzie discreta :)

George spunea...

sau uite, ca sa nu zici ca te pun la cheltuieli, daca se strang mai multi si luati cadou o Play Station 3 (musia aia cu hdd de 80G), va fac chec la toti, toata durata de viata a conolei...

Unknown spunea...

daca-ti iau ps1 imi faci vreo 20 de ani? :))

Unknown spunea...

...facu george i sugestie directa si grosolana

nu mai bine iti iau ceva de pe dordecarte.ro? :))