marți, 7 octombrie 2008

[mazilique] Cele mai bune carciumi (sau pe acolo..)

Aseara revista Time Out a premiat cele mai tari carciumi din Bucuresti. Cele mai tari dupa ei, ca eu am fost de alta parere la mai multe categorii. Dar ca sa stiti ce ar mai merita incercat in materie de restaurante si baruri, mai jos gasiti si lista (dupa cum o sa vedeti, Hard Rock Cafe a primit doua premii, asa ca am ilustrat postul cu o imagine ciordita de pe Afterhours):

Cel mai bun restaurant românesc - Casa Doina
Cel mai bun restaurant asiatic - Benihana (nu punem picioru'. mai bine fac eu sushi, maki si sashimi acasa si nici macar nu va pun sa dati 200 de euro ca ati avut spectacol :p)
Cel mai bun restaurant libanez şi turcesc - Picollo Mondo (nu sunt neaparat de acord. in acest sens zic sa facem o iesire belshugareasca sometime next weeks, ca sa va explic la fata locului cum sta treaba ;)
Cel mai bun restaurant italienesc - Aquarium (iarasi as avea de comentat. personal, recomand Trattoria Roma pentru tiramisu si paste cu fructe de mare, Trattoria Verdi pentru Insalada dello Chef si alte scheme, dar si La Cena pentru pizza cu prosciutto si rucola, supa crema de ciuperci etc yumm)
Cel mai bun restaurant fusion - Heritage (care-i carciuma frantuzeasca, da' trecem cu vederea)
Cel mai bun restaurant nou deschis - Hard Rock Cafe
Cel mai bun restaurant de business - Uptown
Cel mai bun bar - English Bar (fish & chips & beer, da' te arde la buzunar. e la Hilton)
Premiu de popularitate - Hard Rock Cafe

2 comentarii:

Anonim spunea...

o sa facem si noi asta, candva spre sfarstul lunii viitoare, ocazie cu care facem si o adunare pe genul petrecere :-)

Unknown spunea...

asteptam. pe genul cu interes ;)