sâmbătă, 18 octombrie 2008

[george] Dacă nu mergem noi la „Omul pernă”, vine „Omul pernă” la noi

Cei care aţi trecut pe aici în ultimele zile aţi putut remarca un mic banner de susţinere a lui Radu Afrim pe coloana din dreapta. Mi-am permis, cu ajutorul lui Mazi, să-l adaug acolo, fără a face un sondaj printre belşugari, convins fiind că aceştia urăsc la fel de mult ca mine prostia agresivă a unor dobitoci care au ajuns să ne conducă şi care consideră că au dreptul să decidă ce avem voie să vedem la teatru şi ce nu. Negăsind o soluţie mai bună, am reluat ca banner afişul modificat ironic după izbucnirea scandalului în jurul spectacolului, afiş pe care l-am găsit pe blogul lui Afrim.

Tot pe blogul lui Afrim am găsit azi o veste bună – şi ajung astfel la scopul postării mele. Spectacolul pe care noi, Ioana şi George, l-am văzut la Brăila şi care ne-a plăcut atât de mult, va avea o reprezentaţie şi la Bucureşti, pe 15 noiembrie. Aşa că belşugarii nu mai trebuie să bată drumul până Brăila (oraş ce pare că nu s-a trezit, din păcate, dacă ne uităm pe cine votează în Parlament), ci e suficient să dea o fugă până la casa de bilete a teatrului Odeon. Şi ar fi bine să se grăbească pentru că la Bucureşti se va juca o singură reprezentaţie, iar biletele – spune Afrim – s-au pus în vânzare de astăzi.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ia-mi si mie vreo patru pls pls pls

Unknown spunea...

mi-ai luat?
n-am glumit!

Ioana spunea...

mazi, iti spun de pe acum, ca stiu ca te hotarasti greu: pe 15 este si "And Bjork, of course" la Ploiesti. so, what will it be?

George spunea...

maziluuuuuuu, nu te mai fofila, hai cu postari!!!

Unknown spunea...

aaahhh errrr
pai "omul perna" se joaca la bucuresti intr-o singura zi? ca daca, de ex, mai e si pe 16, mergem la amandoua. ceea ce exclude, evident, posibilitatea unui belsug pre-ziua mea, pe 14-15-16. asta daca nu ne hotaram la o abordare mai urbana
aaaarrrrggggghhhhhh
:)

Unknown spunea...

domnu', sa stiti ca biletele se pun in vazare pe 6 noiembrie.

George spunea...

spuneti-i asta si lui afrim, ca el ne-a dezinformat. da?!