duminică, 28 septembrie 2008

[raluca] Jag älskar dig, Stockholm!

Am asteptat mult, foarte mult... vreo 15 ani. Nici acum nu imi vine sa cred ca totusi mi-am luat bilet. Adica, simply said, intre 12-15 decembrie ma gasiti la Stockholm!!! Am lasat la o parte toate ezitarile, de toate felurile, si m-am "aruncat" in aceasta mini-aventura, singura-singurica, pt ca nu se mai putea!!! Am decis ca, in acest an plin de foarte multe intamplari, sa termin multe dintre lucrurile incepute si lasate balta in ultima vreme, si care de fapt conteaza pt mine.

Astfel, va anunt pe aceasta cale, belshugarilor, ca peste 2 saptamani incep cursurile de suedeza, pe care le-am tot amanat in ultimii 10 ani... Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Si cum sa interpretez, altfel decat ca semn ca astrele s-au aliniat, mailul pe care l-am vazut azi-dimineata, in care KLM anunta ca, pana azi inclusiv, are reduceri la diverse zboruri valabile pana pe 15 decembrie? Normal, m-am uitat din prima la Stockholm. Am vazut ca dus-intors e 310 euro (pt ruta asta un pret bunisor, in lipsa de low-costuri) si mai mult in gluma am dat clic din pagina in pagina, pana cand am ajuns la "Plateste".

In acel moment l-am intrebat pe Alin daca vrea sa mergem la Stockholm. Normal ca vrea, insa atunci foarte probabil ca va fi plecat vreo 1-2 luni si el pe alte meleaguri, cu noul job... asa ca mi-am rezervat un bilet si... dragi belshugari, daca vreti la Stockholm, haideti!!!

Cum cele mai bune decizii se iau pe loc (cel putin in cazul meu), acum sunt foarte fericita :). Si era atat de simplu... ca foarte multe lucruri, de altfel.

Vedeti, tacerea mea din ultimele 2 saptamani prevestea ceva, era musai sa se intample ceva :). George, tu ai ajuns la Mega Image intre timp? :)

Pana in 12 decembrie ma asteapta insa Barcelona, pe 12 noiembrie, asa ca voi avea ce sa va impartasesc. Si, oricum, pana atunci trebuie sa facem belshug impreuna, cum a fost vorba, asa ca astept intalnirea de la Mazi, sa dezbatem...

Sweden, here I come!

3 comentarii:

Anonim spunea...

raluca, you rock!
acum te astept sa dai un click si pentru amsterdam via dortmund, daca ne hotaram ;)
belshug sa fie!

Raluca spunea...

cu ce companie? apropo, KLM e fain, eu am mai zburat cu ei la Amsterdam si, in comparatie cu altii - vezi AlItalia - sunt super ok. doar ca nu sunt cei mai ieftini...
si, people, daca stie careva un loc ieftinut si dragut de stat in Stockholm, please share immediately :) dau o bere! (ok, mai multe :) )

Anonim spunea...

cu o companie ieftina rau (vezi postul de mai jos, cu low costurile ;)

cat pentru cazare la stockholm, arunca un ochi la trip advisor