miercuri, 24 septembrie 2008

[mazilique] Belshug de bere

Maine, in Piata Revolutiei, incepe German Fest (a patra editie). Adica ceva ce se vrea a fi un fel de Oktoberfest de la Munchen, doar ca la Bucuresti.

Zic si eu pentru pasionatii de bere ;)

In alta ordine de idei, se prefigureaza un belshug party la inceputul saptamanii viitoare, prilej de centralizat idei pentru urmatorul trip. I'll keep you posted.

27 de comentarii:

Ceausescu spunea...

Slaba emulatie pe blog, mazi! :) Cred ca i-am cam complexat cu postul ala al meu si se chinuie toti sa scrie de o saptamana un post mai bun... :p Merg io cu tine la bere, daca nu vrea nimeni! Or avea bere fara alcool? :)

Unknown spunea...

Da, te rog nu mai scrie! De o saptamana s-a umplut fabrica de hartii mototolite cu ciorne de post-uri pentru blog, dar le e clar tuturor ca niciunul nu se ridica la standardul impus de tine. Redactie cred ca e cea mai speriata. Daca ne iei painea?
Ma rog, important e sa nu ne iei berea!

Dalba spunea...

Da, da...lauda-l Mazi, macar la capitolul asta sa se simta si el bine, ca pe parte de organizare nu prea-si face treaba. Inca nu stim cand, daca, unde va fi urmatorul belsug! Asa ca, mai lasa aerele astea de vedeta si organizeaza-ne :) ...zic eu, complexata fiind ;)

George spunea...

eu, unul, chiar as vrea sa ma retrag de pe blog. Ceausescu a ridicat atat de mult nivelul incat ma jenez sa mai scriu pana si comentarii la postari...

Ceausescu spunea...

gata, mah, ajunge cu linsajul! Scopul meu era sa va fac sa mai dati pe aici, deci l-am atins, deci tot eu sunt mai destept. Sunt un machiavelic, ce sa mai... >:D

Unknown spunea...

un modest, ce sa mai..

irinel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Silvi spunea...

Bogdan, eu am scris un post mult mai dragut ca al tau, da? Si daca nu mai bun, cu siguranmta mai curajos. Hai sa recunoastem, nu a avut nimeni curaj sa scrie despre troller...Ici-colo cate o aluzie, dar sa scrie serios...
Asa ca, te asteptam sa-ti revii din gloria asta, de care vad ca suferi si sa iti faci curaj sa organizezi marele eveniment.

Ceausescu spunea...

Pai, am zis, eu organizez doar daca mergem la Poiana Izvoarelor, pentru ca eu doar acolo am mai fost dintre toate destinatiile propuse. Daca majoritatea hotaraste ca mergem in alta parta, atunci eu ma voi da la o parte cu gratie din functia de organizator (ca nu-mi place sa tin de functii cu dintii) si imi voi pastra doar onoarea de paharnic.

George spunea...

pana va hotarati voi cine organizeaza si unde, am eu o propunere pentru revigorarea blogului (ca raspuns la sugestia lui irinel, care intre timp a fost stearsa)
deci, propun ca, pentru a pupa un nou belshug, fiecare membru al blogului sa contribuie cu cate doua postari belshugaresti. altfel ramane acasa...
cine nu e membru al blogului, dar e mebru al gruparii mai largi de participanti la belshug, tre sa bage musai macar 10 comentarii. altfel si el (dupa caz ea, ca sa fiu politically correct) sta acasa.
ce ziceti? :D

Dalba spunea...

waw...asta inseamna 8*2 = 16 postari belsugaresti, iar pe parte de comentarii ar fi 10(in medie)*10 = 100 comentarii!!!
George, nu ai delimitat in timp toata actiunea si nu ai precizat daca cei care posteaza vor si comenta sau daca fiecare participant, care nu e membru, trebuie sa scrie 10 comentarii la fiecare post...atunci sa vezi trafic!

Iar de la Irinel aveam pretentii mai mari... in loc sa vina cu propuneri de propuneri, mai bine ar veni cu o solutie!

George spunea...

d-asta imi place mie blogul asta si membrii lui :) postez eu ca nebunul la 00.30, cand banuiesc ca toata lumea doarme si am scapat nesupravegheat, si imi raspunde dalba pe la 1 si ceva... mai schimbam noi vreo doua replici si tocmai cand cred ca toata lumea a adormit, vine silviana si sintetizeaza discutia :P
acum, ca sa raspund la comentariul tau. ideea e ca aceste postari sa se faca pana la urmatorul belushug, iar la acesta sa participe doar cei care se achita de sarcina. in privinta comentariilor, acestea se totalizeaza, nu trebuie cate zece comentarii per postare (nu-s chiar atat de absurd).
a, si in caz ca sperie notiunea de "sarcina". aceasta propunere pleaca de la urmatorul principiu: "calitatea de belshugar se castiga greu si se pastreaza cu eforturi sustinute si continue" :P
dixit!

Dalba spunea...

Corect ar fi sa incepi tu primul...daca tot ai gasit solutia :D

George spunea...

ok, ma bag. maine, cel tarziu sambata dimineatza bag postare de la un belshug muzical la care o sa merg cu cativa Team Mates... gasesc eu ceva notabil :)

Silvi spunea...

Micutule cinic, ce facem cu acele postari sau comentarii care fac cat 10, de exemplu?! E f greu de apreciat. eu spun sa facem o clasificare pe categorii de comentarii si posturi. Uite, am putea incepe asa:
1. comentarii sinteza (= cu numarul comentariilor sintetizate:D)
2. comentarii rautacioase (aici primesc puncte in functie de cate rautati contin)
3. comentarii cinice
etc.

George spunea...

ufff, ca sa scap de eticheta de "micutule" fac orice. asa ca, in cazul silvianei, propun sa facem o derogare si sa inlocuim cele doua postari obligatorii cu 10 "meeting report-uri". desi, postarea cu trollerul face deja, de una singura, cam cat 3 postari...

Unknown spunea...

din pacate eu nu ma voi putea numara printre belshugarii muzicali :(
in schimb o sa ma duc la alt belshug. libanez :)

Silvi spunea...

:D vaai Geroge, daca ai vorbi serios si nu ai face asta doar ca sa scapi de "micut", ar fi asa "necinic". Oricum eu voi lua de bun ce ai zis:D. Ce bine intelegi tu meeting report-urile mele. Exact asta voiam sa spun.

irinel spunea...

Stiu ca nu mai aveati sperante, dar o sa scriu la subiect. Am trecut aseara pe la German Fest, cam trista treaba pe-acolo, cel putin in comparatie cu anii trecuti. O fi fost din cauza ploii, a frigului, dar nu erau nici jumatate din mese ocupate, pastrama ceruta a fost cam sleita, ala de incerca sa faca atmosfera era cam trist... Berea a fost ok (au si nefiltrata, pentru doritori), dar n-am reusit sa le beau pe cele doua comandate, probabil din cauza de frig. Anii trecuti se statea la coada la intrare, cine stie, poate-si revine atmosfera in weekend-ul asta.

Unknown spunea...

@irinel, bine ca mi-ai zis.
din pacate pentru waldeck (concert fff tare in Fabrica), in seara asta o sa servesc belshug la Picollo Mondo. Nu cred ca o sa am aparatul la mine, ca sa fac poze, dar va pot povesti inca de pe acum, cu lux de amanunte, ce buuun o sa fie :)

George spunea...

daca au nefiltrata, imi fac timp sa trec si eu, in ciuda tristetii de pe acolo

Ioana spunea...

stiu ca o sa se spuna ca iar ii injunghii pe la spate pe cei dragi, dar nu ma pot abtine ... belshugari, cred ca george vrea sa se excluda din grup si nu stia cum. pana cand i-a venit ideea cu cele 2 postari & 10 comentarii. pt ca altfel n-avea cum sa faca indemnuri la harnicie. really.

Unknown spunea...

in plus, nici nu ne-a chemat la bere nefiltrata. a zis ca el se duce...
bine mah, bine
huo!

Dalba spunea...

nu stiu, nu stiu... pana nu am o dovada plauzibila, eu inca mai am incredere in "marele nostru cinic" :P

Silvi spunea...

da George, ce ai de gand? Sau tot din cinism faci asta?

Ceausescu spunea...

George, tata, ce dai sa scriu iarasi ceva linsabil, ca sa le abat atentia de la tine? :D Scadem din regula cu posturi si comentarii? :D

George spunea...

@ ceausescu - nu dau nimic, invidiosule!!!!
@ ioana & all - nu vreau sa plec de aici, Doamne fereste, nici daca ma dati voi cu forta. chiar si asa am sa revin...
@ mazi - nu te(v)-am invitat pentru ca am auzit ca e naspa. prin urmare am zis sa nu va chinui. ma sacrificam eu, verificam, si daca nu se confirma impresia lui irinel va chemam pe toti intr-un loc sigur si placut