duminică, 21 septembrie 2008

[dalba] La masa cavalerilor

Pana va decideti voi care este urmatoarea destinatie, va spun ca am descoperit un restaurant foarte dragut...poate-l stiti deja, poate nu...eu va spun ca mi-a placut tare mult. Se mananca bine, se mananca cu mana si din belshug (mult belshug - vezi foto). Daca vreti putem sa mergem intr-o seara (infometati fiind).

E atmosfera medievala, cu caveleri (stiu, e utopic spus) si domnisoare, cu vin bun, cu meniuri care te imbie... Acum, spuneti si voi ..."Pentru My Lady cu drag" , "Ospatul din ajunul bataliei" sau "La panda am stat, caprioare am vanat" ...va lasa indiferenti?

5 comentarii:

Anonim spunea...

abia acum ai descoperit Excalibur?! da' otrava lui Merlin ai baut? anyway, e un restaurant foarte bun, am papat cam tot ce au in meniu, mai putin alea de tre' sa le comanzi cu 48 de ore inainte (adica purcelul de lapte cu mar in gura, pe care tot o sa-l incerc intr-o zi), si platoul ala vegetarian care nu e compatibil cu specia mamiferus carnivorus din care fac eu parte cu drag.

Anonim spunea...

eu nu inteleg banana care se crede caracatitza. scary

PhenoBarbieDoll spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

e din cauza unghiului din care e pozata, bananele de la Excalibur sunt perfectly harmless, trust me. mereti, dara, si va veseliti. a, si nici nu e scump belsugul ;)

Anonim spunea...

mnoa, si din cauza voastra, aseara am fost la excalibur si am papat pastrav invelit in sunca afumata :D