luni, 15 septembrie 2008

[irinel] Killer: Cetatenii onesti Doru si Irinel au murit

Pentru ca, din motive foarte obiective, n-am reusit sa ajung la munte de vineri seara, ca toti ceilalti, am ajuns sambata la amiaza, direct la Cozia la cabană. (Multumesc, George, sa stii ca n-am uitat ca ti-s dator).

Asa ca, se povesteste, am ratat cele mai palpitante momente ale excursiei, despre care mi s-a amintit continuu: „schimbatul” berilor in mers pe autostrada, micii mari, viteza lui Ceausescu, uitatul cheilor Ralucai, trollerul Alinei, lipsa de curent, o parte dintre cântări, narghileaua, dormitul rustic, urcatul pe munte „pe picioare”...(Pentru detalii vezi postarile de deasupra si de sub) Deh, cand am ajuns eu o parte dintre colegi erau deja osteniti dupa toate greutatile celor 24 de ore de cand plecasera din Bucuresti. Veti vedea, nu indeajuns de osteniti.

Dupa ce am facut o tura scurta pana-n varful muntelui, impreuna cu Alin, Codruta si fiica ei, dupa ce am baut si vreo cateva beri, m-am lasat atras de Bogdan intr-un joc de societate mârsav care a scos la iveala raul din noi :) - Killer!

Monstruoasa coalitie a fetelor de la HR, calculele Codrutei, ingenuitatea diabolica a Ioanei, atentia lui George, probabilitatile Alinei, soliditatea cuplului Sorana-Mario, tacerea lui Alin, sinceritatea Ralucai si a Cristinei Mazilu, toate s-au adunat impotriva celor doi din coltul mesei: Doru si povestitoru’. Degeaba a incercat Doru sa explice ca nu sunt atat de rau pe cat incercau fetele de la HR sa explice, degeaba am venit cu argumente solide ca Ioana este killer tot timpul, degeaba a aratat Bogdan într-o tura cum se manipuleaza corect... rolurile noastre erau clare, doar ca uneori inversate: fie muream "cetateni onesti", fie la vot (asa-zis) democratic. Am incercat toate variantele, am tacut, am fost vehementi, am ras, ne-am gandit chiar sa ne si ascundem, singurele sanse le-am avut atunci cand am primit carti bune. Adica de criminali! Poate cineva sa explice, vorba lui Doru, "Dar de ce noi!?"?

PS: Îmi dau seama ca cine nu stie juca Killer n-o sa inteleaga prea mult din aceasta postare, insa avand in vedere ca cititorii suntem tot de-ai nostri, imi permit. Cine vrea regulile, sa apeleze cu incredere la Bogdan. E clar ca Ceausescu a fost vedeta excursiei, priviti de cate ori i se pomeneste numele!

PS2: Asteptam ca Ioana aka The Ultimate Supreme Killer sa elucideze misterele si sa ne spuna varianta ei!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Ceausescu is overrated. :))

Anonim spunea...

bine, bine, o sa preiau stafeta, de indata ce ajung acasa (da, asa e, la serviciu nu scriu postari pe blog, doar comentarii - unlike others). oricum, de mult asteptam sa-i dau replica lui irinel :)

Anonim spunea...

ioana, tu iti dai seama de cand asteptam sa-i dau viză lui irinel! OMG OMG

Anonim spunea...

@mazi - si? ai editat ceva? sau cetateanul onest irinel scrie corect?

Anonim spunea...

n-as avea ce sa-i reprosez
respect! :P

George spunea...

@irinel,
"de mult asteptam sa-i dau replica lui irinel"
asa-i ca, prin prisma evenimentelor de sambata seara, deja te-ai crispat dupa replica asta? iar aerul a devenit brusc mai rece si pluteste pe undeva un pericol nedefinit dar pregnant...

Anonim spunea...

@george: observi ca si ioana, si mazi abia asteptau sa-mi dea cate ceva?

George spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ceausescu spunea...

Irinel, era "Killer in the village", according to Gu. :) Pentru conformitate...

Desiremore spunea...

Ce mi-a placut asta cu "solidaritatea cuplului Sorana-Mario"...That was sweet, Irinel :)