vineri, 19 septembrie 2008

[ceausescu] Quo vadis, Belshug Team?

Sub auspiciile acestui titlu usor eretic (da, am zis "eretic", nu "erotic", nu mai chicotiti atat) si pentru ca eu cred ca odata cu povestea trollerului s-a cam epuizat subiectul Cozia, propun sa trecem dincoace de plebiscit si sa deschidem un sondaj atat cu privire la urmatoarea destinatie, cat si cu privire la weekendul in care ar trebui sa se intample - ca am inteles ca zanele nu prea sunt disponibile in weekendul cu ziua mea si aia nu mai e Belshug trip fara zane si malitiozitatile lor (desi, din cate am inteles, Mazi le poate tine destul de bine locul >:) ). Dupa cum am promis, indiferent de destinatie si weekend ales (bine, cu o eroare de +/- un weekend), the drink is on me! :)

Deci, asadar si prin urmare, va invit sa propuneti si sa votati destinatii si perioade de deplasare in comment-urile acestui post.

PS: Va rog, evitati sa fiti off-topic, adica fie propuneti, fie votati, ca sa ne fie mai usor de contabilizat! :)
PPS: Zanelor, tot eu va voi invata ca puteti sa si votati/propuneti, dar sa si aruncati replici acide in acelasi comment, si astfel nu veti fi offtopic. :)

29 de comentarii:

Ceausescu spunea...

Si daca tot m-a troznit damblaua intiativei in timpul liber, voi face tot eu prima propunere.

Propunerea mea este cabana Poiana Izvoarelor, in Bucegi. Detalii la http://www.poianaizvoarelor.ro/. Urmeaza liniute:

- Weekendul propus este 17-19 octombrie;
- Este o zona foarte frumoasa si s-ar putea chiar sa prindem zapada in octombrie;
- Sunt ceva mai multe feluri de mancare, iar baile, chiar daca tot comune, sunt in interior si au apa calda;
- Incalzire centrala, nu cu sobe, dar tot s-ar putea sa fie cam frig, deci aduceti-va saci de dormit;
- Exista (cel putin) doua camere cu cate un pat matrimonial, televizor si baie proprie(una pentru George, evident:));
- Problema e ca trebuie sa hotaram numarul de persoane si data cam cu doua saptamani inainte, pentru ca e o cabana destul de plina de obicei;
- Nu putem ajunge exclusiv cu masina, dar avem doua trasee posibile, unul mai usor pentru masina si mai greu pentru picior, celalalt invers, dar deloc adiacente, asa ca trebuie sa ne hotaram pentru unul dintre ele. In niciunul dintre cazuri nu are ce cauta trollerul. :D Trollerul is banned this time.
- Dupa cum veti vedea de pe site, varful Omu nu este foarte departe, deci am putea fie sa stam ambele nopti la Poiana Izvoarelor, fie sa stam aici vineri si sambata la Omu (sau in alta parte, adica aiurea).

Acesta este doar un teaser, mai multe detalii veti afla dupa ce VOTATI PROPUNEREA MEA.

Unknown spunea...

sunt disponibila in weekend-ul 17-18-19 si 24-25-26 :)

Silvi spunea...

:((. Baaai... eu nu merg fara troller.Bogdan,nu ai inteles nimic din postul meu.
acum serios:(. la mine e complicat cu weekend-urile din octombrie...adica nu am liber decat 10-12.La naiba!

Unknown spunea...

iar eu pe 10-12 lucrez. incerc sa fac un schimb, daca va hotarati la perioada asta. i'll keep you posted :)

Ceausescu spunea...

Silvi, chiar nu te poti descurca sa eliberezi weekendul respectiv? Ar fi insemnat foarte mult pentru mine sa mergem chiar in weekendul 17-19... Ce zici, pentru mine? :)

Unknown spunea...

revenind la cererea cititorilor, Gu spunea ceva de Plaiul Foii. Acolo e usor de ajuns, dar nu e asa de rupt de lume cum poate ar vrea unii dintre noi :) Depinde ce hotaram ca ne-am dori pentru urmatorul road trip

avem o cazare aici http://www.plaiul-foii.turistic.ro/romana/main.htm
nu mai sunt camere de 6-12 persoane ca la Cozia, ci de 2 si 3 locuri, cu preturi intre 15 si 20 de euro.

Unknown spunea...

also, daca hotarati ca vreti belshug din asta mai easy on the knees, stiu o pensiune pe la bran-moeciu unde toata lumea e incantata de mancarea pe care o face tanti de acolo :)))) also, are un living mare, cu ferestre imense, unde am vazut dezlantuindu-se cateva petreceri - deci are potential.

sau am putea sa o lasam pentru ziua mea, cand s-ar putea sa fie cam frig pentru unele trasee ;)

Anonim spunea...

L-am intrebat si pe Ceausescu... va intreb si pe voi ... mai aveti loc si pt mine ? Da stiu, e o forma de auto-invitatie...

AVANTAJE(sau cu alte cuvinte, ce stiu sa fac):

- cele mai bune gratare din SE Europei
- mujdei rusesc asa cum numai rusii stiu sa faca
- cele mai bune salate
- stiu sa spun cele mai multe bancuri
- stiu sa cant

Si multe altele, dar astea sunt de moment.

In conditiile astfel enumerate, unde trebuie sa imi depun CV-ul, pe cine trebuie sa mituiesc, sau ce proba de foc trebuie sa trec ? Ma gandesc ca in gasca asta intra cine vrea iese cine poate, sau era invers ? :)

Pt contact, lamuriri si nelamuriri, Catalin.Gheorghiu@mediafax.ro

Dalba spunea...

Sa stii ca mujdeiul rusesc si bancurile nu sunt chiar cele mai bune avantaje, nene Irimia :P

Anonim spunea...

bine ca a spart altcineva gheata, pentru ca ma pregateam sa intervin: doar persoanele care n-au ceva interesant de zis, spun bancuri

Silvi spunea...

Bodan, chiar nu pot:((. Imi pare tare rau.

The Belshug Team spunea...

si doru a sugerat ca destinatie Cabana Cuca din Iezer-Papusa http://alpinet.org/main/poteci/puncte_ro_t_cabana-cuca_id_1088.html , unde am inteles ca se urca si cu masina.

pe de alta parte, irinel a spus ca ar fi o varianta cabana caraiman http://alpinet.org/main/poteci/puncte_ro_t_cabana-caraiman_id_1274.html

Anonim spunea...

@mazi: in conditiile integrarii intr-un grup, "strainul" trebuie sa se adapteze noilor conditii psiho-sociale. Chiar crezi ca ar fi sunat mai bine daca as fi spus ca pot purta o discutie despre disocierea protonilor in timpul fusiunii nucleare sau despre literatura europeana obiectiva a sec XX ?

Umorul e intotdeauna o forma, daca nu cea mai buna, de socializare.

Deci, daca ai dubii... Ce ai vrea sa auzi de la o persoana pe care o cunosti: un banc sau enuntul unui principiu de fizica atomica ?

George spunea...

Eu, unul, imi amintesc cu mare placere momentele in care Mazi mi-a vorbit despre orbitali atomici (proprietati de simetrie) sau despre aproximatia Born - Oppenheimer, detaliind molecula ca sistem cuantic. Ce-i drept, m-a dat gata definitiv abia atunci cand a abordat hibridizarea orbitalilor atomici. In compatie cu astea, orice gluma nu poate parea decat searbada.
:D
In privinta literaturii, prefer totusi mult mai banalul realism magic sau deconstructivismul relaxat, britanic...

Anonim spunea...

In continuare sustin Plaiul Foii (mersi Mazi ca ai adus in discutie propunerea;)). Cuca de asemenea este o varianta f buna dar ultima data cd am fost acolo nu aveau curent electric , de apa curenta nici nu se punea problema:)
La Caraiman traseul poate fi putin problematic daca ninge, dar nu imposibil de ajuns.
Eu de exemplu, nu am fost niciodata in Retezat si mi-ar placea sa ajung, asa ca din punctul meu de vedere si asta poate fi luat in calcul daca mai gasim sustinatori sau adepti:)

Anonim spunea...

@george: inseamna ca as avea cu cine sa discut :))

Ceausescu spunea...

Baieti, sunteti off-topic. Propuneri si voturi vrem sa citim. Eventual, puteti lasa si intepaturi, odata cu acestea. :)

George spunea...

ok, propuneri. eu unul, sincer, as fi ales un loc unde se ajunge cu masina. si nu pentru ca as fi lenes, dar n-am nici cel mai elementar echipament de munte. dar imi cam dau seama ca sunt minoritar si daca se va alege ceva cu catzarat, o sa fac un efort sa incropesc ceva, asa cum o sa faca si dalba un efort sa lase trollerul acasa...
in privinta datelor, in principiu, in orice week-end mi-e la fel de greu (sau de usor) sa merg. sunt de acord cu ceausescu ca ar fi fun sa fie de ziua lui (cel putin nu mai am grija bauturii). dar, cum eu totdeauna vreau camera de doi, pat de doi, si deciziile le voi lua tot in doi, deci tre sa fac consiliu cu ioana :D

Anonim spunea...

eu ma supun majoritatii in ceea ce priveste alegerea locului. cat despre perioada, vedeti in comentariile lasate mai sus.

irinel spunea...

La Caraiman se poate ajunge relativ usor daca functioneaza telecabina din Busteni. De la Babele se coboara pana la cabana timp de vreo 35 de minute, iar daca nu ninge si nu ploua poate fi folosit chiar si un troller. Off road, of course. Privelistea de acolo merita toata truda, plus ca se pot face iesiri fie la cruce la Caraiman, fie pe vf. Omu, fiecare dupa cat e de dispus la efort. Daca vremea e cat de cat ok, se pot face si alte trasee. Cat despre perioada, imi pare rau, n-o sa stiu decat cu vreo saptamana, cel mult doua inainte, asa ca hotarati voi, nu vreau sa incurc.

irinel spunea...

Ah, si inca ceva! Dragi colegi, cat timp o sa ne mai lasam asupriti de tirania celui caruia i se spune "micul cinic"?. Cat o sa acceptam sa-i oferim camera cea mai buna, cu vedere spre lac si mobilier de bambus? George, iti propun ca data viitoare sa-ti odihnesti cinstitele-ti incheieturi in acelasi loc cu plebea muncitoare! Cat crezi ca o sa ne mai vindem pentru o masina de teren?
(Bogdan, am fost constructiv in comentariul anterior, acum mi-am permis sa fiu un pic pe dos) :)

George spunea...

on topic, irinel, on topic daca se poate.
iar eu primesc cea mai buna camera nu pentru ca-s tiran, ci pentru ca, asa cum zice silvi, sunt micut si trebuie sa fiu menajat si protejat
:P
si apoi, sa ma chinuiti pe mine inseamna sa o chinuiti si pe ioana. de ce ati face asta?

Ioana spunea...

dupa cum vedeti, george e micut cand ii convine si ne-micut cand nu-i convine. oricum, faptul ca primeste camera cea mai buna n-are nici o legatura cu inaltimea. adevarul e in alta parte. sau dincolo de el...
niste poze cu toate locurile astea si traseele de care ziceti nu exista?

George spunea...

mda, dupa performantele dovedite la killer aproape ca nu ma mai impresioneaza aceasta injunghiere pe la spate venita chiar din partea celei de langa mine. o sa ma inscriu in clubul cetatenilor onesti nedreptatiti, alaturi de irinel si doru.
in legatura cu traseele erau cateva link-uri in comentariile de mai sus, dar se pierd printre atatea remarci off-topic. :P
cred ca, la un moment dat, tartora blogului trebuie sa le centralizeze frumos sub forma de postare. apoi sa facem poll.

Anonim spunea...

incet incet imi dau seama de filosofia "noului grup"...

psihologia conexiunilor inter- si intra-umane presupune in prima instanta respingerea oricarei terte "amenintari". mazi se pare ca detine controlul asupra acestui lucru, care, dupa cum se auto-descria este "Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass".

Pavelcu spunea la un moment dat: "fenomenele psihice prezintă o mare dispersie sau variabilitate interindividuală; totuşi găsim o unitate în diversitate, care ia forma legităţii statice."

Think about it

yours truly,

Catalin

PS: chiar discutati despre aproximatia Born-Oppenheimer ?
PPS: utilizarea citatelor nu este o manifestare condescendenta a psihicului nou, ci o evidentiere practica a ideilor. Mai pe romaneste "Ce vina am eu daca ei le-au spus mai bine ?"

Raluca spunea...

eu merg oriunde merge majoritatea, asa ca sa "centralizam" propunerile - Silvi, e ca la tras concluzii, te bagi? :) - si sa facem poll.

The Belshug Team spunea...

pollul nu e schema - fiecare poate vota de cate ori are chef, eventual pana iese castigatoare propunerea preferata :P

Dalba spunea...

Ma vad nevoita sa intervin cu privire la metodologia de lucru. In conditiile precizate mai sus, puteti sa-i spuneti cum vreti voi, numai "poll" (sau sondaj) NU!!!
Numiti-l referendum, plebiscit, adunare ad-hoc-online, divan, sau belshugvot, dar daca intrati pe partea de sociologie, va rog sa respectati regulile :)

Ceausescu spunea...

Zic sa iesim la o bere sau orice altceva luni sau marti seara, ca sa facem consiliu live si sa ne hotaram odata! Am zis!