marți, 16 septembrie 2008

[ceausescu] Drive test cu... Belshug Team

Pentru mine, totul a inceput cand NU am reusit sa particip la precedentul belshug trip, cel luxos, din Delta. Stiam ca o sa imi para rau, dar, dupa ce s-au intors, mi-am dat seama ca evaluasem gresit: ma ofticam la culme. Am refuzat sa ma uit la poze, faceam stanga-mprejur cand incepeau povesti din Delta, ocoleam grupurile de mai mult de doi belshugari (desi, inainte de asta, pe multi ii socoteam mai mult decat colegi), de teama sa nu prind iarasi vreo referinta la excursia in Delta. Da, m-am ofticat foarte rau ca nu am mers (Dalba, Silvi puteti sa chicotiti implinite:) ). Daaaar...

Apoi am fost invitat pentru un drive-test cu Belshug Team la Cozia, in weekendul ce trecu. Restul e istorie si imi permit sa enumar cateva dintre momentele relevante ale excursiei, chiar daca unele au fost deja punctate in posturile precedente: micii de la Dedulesti, pierderea Muse-mobilului la intrarea in Valcea (cred ca Mazi a gasit Kauflandul dupa mirosul de multa bere), concertul Timpuri Noi Unplugged featuring Doru, Adi aka Zmeul Zmeilor & myself din parcarea Kaufland, cu participarile extraordinare ale Silvianei si Florentinei pe post de alergatoare-de-Zuza, calatoria nu-spun-cui cu trollerul prin iarba, peste parleazuri si peste puntea de lemn, concertul, parul Cristinei, inelul, dormitul in casa Ralucai (realizat instant, imediat dupa ce Doru a terminat de spus "Ceausescu, stai jos!"), urcatul pe munte (unii pe jos, eu si Dalba cu Qashqai-ul Codrutei, George, Mazi, Dragos, Zuza si inca cineva - nu mai stiu cine - cu SsangYong-ul), jocul cu Ioana pe post de evil, insidious ninja-killer. Poate mi-au scapat unele intamplari, unele din cauza de absenta din catararea pe munte, altele din cauza de prea mult Becks, Buborg (sau Cuborg?!), Jack, visinata!

Eu vreau sa sar direct la concluziile drive-testului. Cum este Belshug Team? In aceasta calatorie, eu am testat o versiune dotata cu 16 suflete-putere, a lean mean fun machine, cu dotari de top, cum ar fi cutie de viteze in 6 trepte fara marsarier, mp3 player model Doru-cu-chitara, tractiune integrala tip Andreea, GPS seria Alin, si cu Raluca (de data asta) pe post de pilot (the Stig, pentru cunoscatori).

Daca am ajuns protagonist in cele doua filmulete, plus colajul de fotografii, a fost pentru ca Belshug Team m-a facut sa simt ca pot sa trec peste niste inhibitii peste care altfel nu as fi trecut fara sa am un zambet stanjenit a doua zi dimineata. Asa ca simtiti-va responsabili, voi ati creat monstrul! :) And there's no turning back, decat daca nu ma mai luati cu voi.

Azi, la tigara, vorbeam cu Mazi despre cand am putea sa mergem din nou in excursie. "De ce sa nu mergem in weekendul de dupa 16 octombrie (cand se intampla stim-noi-ce)?", a zis ea. "Nu prea pot, sambata, pe 18, e ziua mea", am zis eu. "Pai si ce, nu suntem buni sa ti-o petreci cu noi?", a zambit Mazi spre mine. Am stat si m-am gandit toata ziua la intrebarea asta, iar raspunsul corect este "Sunteti perfecti!". Ce ziceti?

20 de comentarii:

Silvi spunea...

vaaai Bogdan...fie... o sa zic repede,da? esti oficial belshugar, m-ai impresionat pana la lacrimi.
Gata! Sa revenim...ce ai facut aici, meeting report?!
Si da, am chicotit! Acum ma scuzati... e 2-0 pentru CFR...revin

Raluca spunea...

Deci, Bogdan, unde ne duci pe 16 octombrie? :)

Ceausescu spunea...

Oh, f@$%!!!! Am uitat de Champions League!!!!!!!!!

Ceausescu spunea...

De dus nu stiu unde va duc, astept sugestii! :) Eu aduc bautura! :)

Silvi spunea...

offf... inca nu ai stofa de organizator...e tare rau meciul...taree raaaaauuuuuu.

Dalba spunea...

Cred ca in acest moment avem al treilea organizator!!!

Dalba spunea...

Zana, hai sa-i dam o sansa macar.

Ce zici Bogdan, te descurci? vezi ca asteptarile sunt mari :P

Ceausescu spunea...

Cred ca ma descurc, dar nu prea am destinatii... La Valcea tocmai am fost, la Pitesti nu avem ce vedea...

Ioana spunea...

mare zmeu esti! te-ai rugat de noi trei saptamani sa-ti facem cont pe blog, iar acum, cand aveam cu totii emotii sa vedem ce postezi, ne lovesti cu textul asta emotionant-flatant.
in privinta destinatiei, du-ne undeva unde ai mai fost fara noi. pt ca oricum, datorita noua, totul o sa ti se para nou & fresh. nu? (hai, mai vrem niste complimente)

Ceausescu spunea...

Ioana, recunoaste, nu te-ai fi asteptat sa fiu emotionant-flatant, la fel cum nici macar sotul tau nu s-a asteptat sa fii un asasin atat de bun! :) Cat despre destinatii, e o idee buna, doar ca nu-mi vine nimic in cap, in afara de (tot) la munte, si chiar fara drum de acces pentru masini... :)

George spunea...

sotul ei chiar nu se astepta, crede-ma, mai ales ca nu are asa ceva. :)
deocamdata suntem doar logodnici, soti abia din vara viitoare, daca ne ajuta D-zeu.
si cum fara drum de acces pentru masini? mi-e mai usor sa iau o masina in drive test decat sa bat tot orasul dupa echipament de munet...

Unknown spunea...

pai sa mergem tot la o cabana - pare ca ne-a priit atmosfera. vorbeam ieri cu doru si spre autosabotare am declarat ca ar trebui sa mergem undeva unde nu se poate ajunge cu masina, ca sa nu fie loc de eschiva :P

Unknown spunea...

ah, si inca ceva!
ceausescule, am cazut cu totii de acord ca esti un mester in manipulari emotionale si santaje sentimentale :)

Ceausescu spunea...

@mazi: Deh, daca nu esti un astfel de mester, nu prea poti sa ajungi neinsurat la 31 de ani... :)

@all: ati fost vreodata la Poiana Izvoarelor? :) In octombrie s-ar putea chiar sa prindem zapada!

Unknown spunea...

n-am fost. i'm in :)

Cris spunea...

Eu am fost la Poiana Izvoarelor si e dragut. O alta varianta ar fi sa mergem in Plaiul Foii (acolo n-am fost dar am auzit ca e dragut). ne mai putem gandi si la alte variante pana atunci. Munte sa fie! sau cum spun unii "belshug sa fie" :)

Ceausescu spunea...

Pai, Mazi, Raluca, sa fac diseara un post de propunere cu descriere tinta si itinerariu? :)

Unknown spunea...

@ceausescu - you do that!
@cris (cred ca tre' sa semnezi cu gu, sa nu avem discutii :P) - am fost eu la plaiul foii, e ff frumos. dar oriunde am merge cred ca o sa fie bine ;)

Raluca spunea...

I'm in si eu :). N-am fost nici la Plaiul Foii, nici in Poiana Izvoarelor, so... si eu cred ca nu prea are importanta unde mergem, as long as we go :)

Silvi spunea...

@Doamna-mama-lu' Mazi
Doamna_mama-lu'Mazi, vreau sa va spun ca Mazi a fost foarte cuminte in excursie. A impartit toate e-urile cu noi:).