vineri, 5 septembrie 2008

[the Belshug team] Crazy little thing called blog

In urma unui scurt dar eficient brainstorming, Raluca & Mazi au ajuns la concluzia ca poate minunatul nostru blog, la doar zece zile de la nastere, este gata pentru o noua platforma. Adica .ro sau .com. Mai permisiva, mai creativa, mai devreme acasa.

Astfel, belshugarii de pe coloana din dreapta - si toti care arunca un ochi pe aici - sunt rugati pe acesta cale sa lase in comment box variante de nume care ar putea fi potrivite pentru this magical, magical place. De asemenea, feel free to drop in new ideas, pareri si sugestii despre ce ar trebui sa se mai intample la noi in ograda.

Deadline-ul este joi seara, urmand ca vineri sa avem o "sedinta". Nu va fie frica, e cu bere ;)

P.S. - intre timp, abordati-o pe "tartora" blogului, sa va povesteasca ce trafic neasteptat a inregistrat belshugul nostru de pana acum :)

3 comentarii:

Silvi spunea...

hei...eu m-am atasat de belshug...I love belshug. Chiar trebuie sa schimbam?:(
Tartoraa, ce trafic avem pe belshug?

Ioana spunea...

cu riscul de a parea ne-progresista - chiar trebuie sa schimbam? :( abia incepusem sa ne jucam si noi in voie pe blogspot...

Anonim spunea...

Desi io n-am cont ca altii, deci nu sunt oficial nembru al echipii, si eu zic ca, deocamdata, numele este deosebit de frumos. Ca o fi tot .blogspot sau pur si simplu .ro sau .com, nu ma pronunt, imi este egal. Mai zic ca, daca tot rebranduim, hai sa mai trecem prin niste doua-trei brainstorminguri imbelsugate si sigur urmatorul nume ne va veni, intr-un miez de noapte la foc si "joc de carti" sau la mijloc de zi, pe carari de gratare. Mai bine va puneti imaginatia la contributie ca sa imi gasiti mie un nume... :)
PS: Astept remarca rautacioasa de la zane... :p